Przejdź do treści
Domača stran » Recipes » Najboljše italijanske hoagije v slogu Philly

Najboljše italijanske hoagije v slogu Philly

  To je NAJBOLJŠI recept za italijanske hoagie na svetu in tako enostavno jih je narediti! Ta sendvič, narejen iz najboljših hoagie zvitkov, sveže zelenjave, namaza iz češnjevega popra in italijanskega mesa hoagie, eksplodira od okusa!

  italijanski hoagie

  Za trenutek se pogovoriva o sendvičih. Ste oboževalec? Sem tiste vrste dekle, ki mi bo ves dan/vsak dan z veseljem jedla sendvič – toda moja najljubša vrsta sendviča je hoagie! Natančneje, Philly Style Italian Hoagie ← Najboljši so. In če ga še niste imeli, vas čaka velika poslastica. Odraščal sem v Philadelphii in danes bom z vami delil sestavine, ki jih boste potrebovali za pripravo te poslastice v svoji kuhinji.

  Vse meso, veliko sira in vsa zelenjava naredijo ta sendvič senzacionalen ↓

  Kaj je Hoagie?

  Preprosto povedano, hoagie je sendvič, ki je narejen na dolgem “hoagie” zvitku. Običajno je polnjen z različnimi vrstami mesa, sira in zelenjave. Izraz uporabljajo predvsem domorodci Philadelphie. Toda vsak lahko uživa v hoagieju!

  Kako narediti Hoagie

  Za pripravo tega recepta boste potrebovali rimsko solato, sočne paradižnike, rdečo čebulo, sir provolone, pršut, capicolo, genovsko salamo, salamo soprassata, rdeči vinski kis, posušen origano, olivno olje in namaz iz pekoče češnjeve paprike. Vse te sestavine bi morali najti v kateri koli trgovini z živili, a če imate v bližini italijansko delikateso, se splača dodatno potovati.

  V vednost: To je namaz Hot Cherry Pepper Hoagie, ki ga uporabljam.

  Potrebovali boste tudi hoagie zvitke! Še enkrat, če lahko, jih vzemite v pekarni ali italijanski delikatesi. Bolj ko je svež kruh, boljši je sendvič. Vsak resen poznavalec hoagieja ve, da se prvi korak k pripravi trdnega sendviča začne z mehko, a hrustljavo osnovo za kruh! Vredno je biti vznemirjen.

  Št. 1 stvar, ki mi je všeč pri tem receptu? Ima okus kot milijon dolarjev, vendar se sestavi v samo 5 minutah! Ja. PET. Mislim, vem, da je sendvič … ampak vseeno! To pomeni, da lahko za večerjo, kosilo ali piknike pripravite te množice prijetne, krepke hoagije in imate še vedno ogromno časa za vse druge življenjske stvari, ki jih boste morda morali narediti.

  In čiščenje? Enostavno peasy! En nož, deska za rezanje in za serviranje? Vseskozi pravim papirnati krožniki! Če sem 100-odstotno iskrena, sem svojo pojedla naravnost s pergamentnega papirja 😉 Zato ne čutite potrebe po tem, da bi bili tako fensi! Samo naredite jih, pojejte jih in uživajte!

  Več italijanskih receptov:

  • 15-minutna italijanska solata s testeninami
  • 5-Sestavni Cannolis
  • Italijanska solata z makaroni

  Najboljše italijanske hoagije v stilu Philly

  Najboljši italijanski hoagies v slogu Philly so tako enostavni in okusni!

  -39 { fill: }-39 33 -39-33); }-39 50 -39-50); }-39 66 -39-66); -39-33 stop -39-50 stop -39-66 stop { stop-color: }5 od 1 glasu

  NATISNI RECEPT
  PIN RECEPT

  Čas priprave 10 minut Skupni čas 10 minut

  Course DinnerCuisine Italian

  Obroki 6 obrokov

  Sestavine 

  1 žlica rdečega vinskega kisa

  1/2 žlice posušenega origana

  2 žlici oljčnega olja

  2 dolga italijanska hoagie zvitka

  1/4 lb pršuta

  1/4 lb capicola~ 253~1/4 lb genovske salame

  1/4 lb pekoče soprassata salame

  1/4 lb ostrega sira provolone, narezan na tanke rezine

  1 velik paradižnik, narezan na tanke rezine

  1 majhna čebula, narezana na tanke rezine~ 253~1/4 skodelice ledene gore ali rimske solate, narezane

  1/4 skodelice pekoče češnjeve paprike hoagie namaza

  Navodila 

  Zvitke prerežite po dolžini, prerežite le do polovice. Odstranite debelo, puhasto testeno sredico kruha in jo zavrzite. Zvitke odstavite.

  V majhni skledi zmešajte kis in origano; počasi dodajajte olje in med vlivanjem mešajte, da se mešanica emulgira.

  Zvitke pokapajte z majhno količino mešanice olja/kisa, nato pa položite sir in meso.

  Na vrh položite paradižnik, čebulo, solato , nato papriko. Pokapaj z dodatnim oljem/kisom, prereži na pol in postrezi!