Przejdź do treści
Domača stran » Recipes » Hot Ham, Swiss in Jalapeño sendviči

Hot Ham, Swiss in Jalapeño sendviči

  Kako čudovit pogled. Vroča šunka, gnjecavi stopljeni švicarski sir, pikantni jalapeños in nežen vrtinec dijona, vse skupaj ovito v hrustljavo makovo žemljico.

  Ali ta vroča šunka, švicarski in jalapeño melt požgečka vaše mehko mesto v sendviču ali kaj? Kot sem že omenil, vse, kar boste potrebovali, da bodo te sanje o sendviču postale resničnost, so hrustljave žemljice, na tanke rezine narezana šunka, veliko švicarski, dobra pest vloženih jalapeñosov in brizg dijona. Morda mislite dijon PLUS Jalapeños … ali ne bo preveč začinjeno? Obljubim vam, da ne bo. Pekoča pikantnost paprike in kremast blag dijon se ujemata kot stari prijatelji in reseeeee dopolnjujeta šunko in švicarsko meso. Že samo razmišljanje o njih vseh skupaj me osrečuje srečno srečno.

  Preproste sestavine, preoblikovane v eno mega tolažilno super sammie >>> ZELO MI JE VŠEČ.

  Rada imam tudi enostavno. In hitro. In okusno. Vse te stvari —> V TEM SENDVIČU. V bistvu hočem povedati, da so ti vroča šunka, švicarski sendviči in jalapeño VSE TO in vrečka čipsa.

  In ker že govorimo o čipsu … Jalapeño kuhan čips bi bil tisti, ki ga vidite ob strani. Ne morem se spomniti znamke, ki bi mi rešila življenje (mislim, da je na sprednji strani vrečke pisalo KETTLE), ampak HOLY SPICY CHIP PERFECTION. Vsekakor pravim, da jih poiščite in dodajte svojemu naslednjemu scenariju sendviča. IN KONČNI ČIP RANT.

  Šeš. Te dni sem tako zlahka zašel. Nazaj k mesu, siru in papriki na kruhu! Te sammies sem naredil v majhnih serijah, ker sva samo dva in no, saj veste, cel pladenj vroče šunke, švicarskega sendviča in jalapeño sendvičev, ki sedijo okoli, samo diši po (okusnih) težavah. AMPAK! Pred nekaj meseci sem naredil točno te sendviče v stilu BIG BATCH (12 v eni ponvi) in izpadli so super. Tako da veste, če gostite nogometno zabavo, kosilo za zahvalni dan ali imate samo res veliko družino, vam bodo ti sendviči pomagali!

  Vroča šunka, švicarski sendviči in jalapeño

  NATISNI RECEPT
  PIN RECEPT

  Course DinnerCuisine American

  Sestavine

  4 makove žemlje

  1 funt tanko narezane šunke

  3/4 funt tanko narezanega švicarskega sira

  1 skodelica vloženih jalapeñosov

  1/4 skodelice dijonske gorčice

  Navodila 

  Pečico segrejte na 325 stopinj (F).

  Žemlje prerežite na pol in na vsako stran namažite 1/2 žlice gorčice (po želji dodajte več/manj).

  Šunko in sir enakomerno razdelite med 4 žemlje, pri čemer 4 rezine sira rezervirajte za konec.

  Dodajte jalapeños na vrhove žemljic s šunko/sirom, nato pa na vsako položite zadnjo rezino preostalega sira. Vsak sendvič pokrijte s prihranjenimi pokrovčki žemljic.

  Vsak sendvič zavijte v folijo, položite na pekač in pecite 17–20 minut ali dokler se sir ne stopi in sendvič segreje. Postrezite takoj.