Przejdź do treści
Domača stran » Recipes » Popolni v ponvi pečeni fileti Rib-Eye

Popolni v ponvi pečeni fileti Rib-Eye

  Popolne v ponvi pečene fileje Rib-Eye je lažje kuhati doma, kot si mislite! Ta čudovit kos mesa je vedno poseben obrok. V tej objavi vam bom natančno pokazal, kako to storiti!

  Recept za pečenega rebra v ponvi

  Vesel četrtek, prijatelji! Današnja objava z recepti je za vse ljubitelje mesa. Kuhamo govedino, srček. Natančneje, Rib-eye. Kralj zrezkov! Povezal sem se z rančem Snake River Farms/Double R Ranch, da bi vam natančno pokazal, kako doma popolno popečete ribo oko.

  To je najboljši način kuhanja rebnega zrezka. Torej skočimo takoj!

  Podobno kot kuhanje popolno zapečenih pokrovač, se mnogim zdi zastrašujoče pečenje zrezka – še posebej dragega – doma. Tukaj sem, da enkrat za vselej razbijem ta mit. TO SI DOBIL, prijatelj.

  Vse, kar potrebujete, je vaše meso, malo olja, sol (morate poskusiti to sol za espresso!) in poper. Oh, ponev! <—- Te sestavine vas bodo vsakič pripeljale v deželo popolno zapečenih zrezkov. Če potrebujete pomoč pri izbiri ponve, sem na dnu te objave vključil povezavo do tiste, ki jo uporabljam in mi je všeč – tik pred receptom 🙂

  Pečenje teh zrezkov je enostaven postopek v treh korakih:

  1. Ponev boste segreli v pečici na zelo visoki temperaturi.
  2. Ko je dovolj segreta, ponev (previdno) vzamete iz pečice in jo postavite na kuhalno ploščo. Dodate začinjene, rahlo naoljene zrezke in jih na vsaki strani na kratko popečete. <——- Prepričajte se, da je vaša ponev tukaj SUHA. Zrezke želite verrrrrrry rahlo namastiti z oljem. Dodajanje olja v ponev je velik ne-ne in vaša kuhinja se bo hitro napolnila z dimom. Pomiri se z oljem, prav? 😉
  3. Zrezke vrnemo še enkrat v pečico! Hitra minuta na vsaki strani bi zadostovala.

  In to je to! Zrezke pustite nekaj minut počivati, preden jih razrežete.

  Moram vam povedati, da so bili tile rib-eyes eni najboljših, če ne NAJBOLJŠI zrezki, kar sem jih kdaj jedel. V mojem življenju. In pojedel sem veliko zrezkov!

  Te posebne zrezke sem postregla moji posebni mami poleg mavrične zelenjavne solate s testeninami in nekaj limoninih kolačkov z malinami. In ugani kaj? Te recepte bom danes delil z vami! Zato ostanite z nami in za zdaj uživajte v pogledu na zrezke 🙂

  Več receptov za zrezke:

  • Zrezek in modri sir Alfredo Njoki

  Popolnoma v ponvi zapečeni Rib-Eye fileji

  Naučite se, kako popolno popeči zrezek v ponvi!

  NATISNI RECEPT
  PIN RECEPT

  Čas priprave 5 minut Čas kuhanja 5 minut Skupni čas 10 minut

  Course DinnerCuisine Steak

  Obroki 2 obroka

  Sestavine 

  Za v ponvi popečene filete Rib-Eye:

  (2) 6oz filetov Rib-Eye

  1 žlica repičnega olja

  Morska sol, po okusu

  Črni poper, po okusu~253 ~

  Navodila 

  V pečico postavite litoželezno ponev; pečico segrejte na 500 stopinj (F). Zrezke položite na pult in jih segrejte na sobno temperaturo.

  Ko se pečica segreje, zelo previdno vzemite ponev iz pečice in jo postavite na vrh kuhalnika na močan ogenj; segrevajte 5 minut.

  V tem času … Obe strani zrezka rahlo premažite z oljem in potresite obe strani z izdatnim ščepcem soli in popra.

  Ko preteče 5 minut, zrezek položite v sredino vroče, suhe ponve. Kuhajte 1 minuto brez premikanja, nato obrnite s kleščami in kuhajte še 1 minuto. Pekač postavite naravnost v pečico za 2 minuti. Zrezek obrnemo in pečemo še 1 minuto. Pekač vzamemo iz pečice in pokrijemo z aluminijasto folijo; pustite, da zrezki počivajo 5 minut, preden jih narežete in postrežete.

  Tako boste dobili srednje pečen zrezek.

  Opombe

  Metoda zrezkov, prilagojena od Alton Brown/ The Food Network.