Przejdź do treści
Domača stran » Recipes » 16 prijetnih receptov za testenine za nacionalni dan testenin

16 prijetnih receptov za testenine za nacionalni dan testenin

  Danes je nacionalni dan testenin! In kot navdušena ljubiteljica testenin sem čutila odgovornost, da z vami delim 18 prijetnih receptov za testenine! Popolne so za praznovanje tega slastnega “praznika” … in popolnoma bodo poskrbele za staro vprašanje: “Kaj bomo nocoj imeli za večerjo?”. Dober tek!

  Najboljši recept za domačo lazanjo

  Nič ni boljšega od domače lazanje in ta različica za ljubitelje mesa je mesna, sirasta in ogljikovohidratna uresničitev sanj!

  Povišani makaroni in sir s slanino in Gruyere

  Pozdravljena, tolažilna hrana! Ta prefinjeni mac & sir je popoln recept za testenine v tistih nočeh, ko hrepenite po nečem izjemno prijetnem in slastnem!

  Italijanska piščančja juha s tortelini

  Testenine v juhi? Da, prosim! Ta italijanska piščančja juha je polna okusa in polna tortelinov s sirom!

  Crazy Good Classic Polnjene školjke

  Ne moreš premagati klasike! In te polnjene školjke so prav to. Gnjecav, sirast in oster, ta recept vedno navduši množice!

  Sveža paradižnikova bazilika Penne alla Vodka

  Edini način, da bo vodka penne alla še boljša? Uporabite na tone sveže bazilike in paradižnika! Ta recept ima odlične ocene!

  Najboljši recept za pečen ziti

  Imenovati nekaj NAJBOLJŠEGA je drzna izjava, a ko gre za ta pečen ziti, je res! Ampak ne verjemite mi na besedo! Preberite sijoče kritike in nato poskusite sami!

  italijanska mineštra

  Ta krepka italijanska mineštra je polna sveže zelenjave in testenin iz komolcev, vendar bodo primerni tudi kakršni koli majhni testeninski rezanci! Greje za dušo in je kot nalašč za hladno noč!

  Testenine Puttanesca

  Če hrepenite po okusu, je ta testenina puttanesca morda prav za vas! Obložen s slanimi olivami in kaprami ter sardoni in kosmiči zdrobljene rdeče paprike! To je izjemno okusen recept za testenine, ki uporablja sestavine, ki jih imate verjetno skrite v svoji shrambi.

  Enostavne testenine s paradižnikom in špinačo

  Nič lažjega kot ta preprost recept za testenine s paradižnikom in špinačo! Vsestranski recept, ki vsebuje peresnike, tone česna, sveže paradižnike in mlado špinačo, je vsestranski recept, ki ga resnično lahko pripravite sami!

  Rigatoni s klobaso, paradižnikom in bučkami

  Aka najbolj priljubljen recept za testenine na mojem spletnem mestu! Ta ostra jed iz rigatonov je prekrita z bogato klobaso marinara omako in polna svežih bučk in čebule! Tako okusno!

  Paradižnikova juha s tortelini

  Ta kremasto sanjska juha iz paradižnika in tortelinov določa udobje! In pest sveže mlade špinače doda prijeten pridih zelene!

  Pečeni rigatoni z govedino

  Še en recept, ki mu sledi kult! Ta pečeni rigatoni z govedino postrežejo množice in so tako prijetni!

  Enostavna juha iz testenin Fagioli

  To je – roko na srce – najboljši recept za juho s testeninami Fagioli, kar jih boste kdaj poskusili! Super okusen, poln mini testenin in fižola ter dovolj krepak, da je samostojen obrok! Združite s hrustljavim kruhom in kozarcem vina!

  Penne Arrabbiata

  Nekateri imajo radi vroče! In če to vključuje tudi vas, je ta pikantna penne arrabbiata za vas! Dodajte več zdrobljenih kosmičev rdeče paprike, da bo še bolj pikantno!

  Začinjene testenine z jastogom za posebne priložnosti

  Če želite postati navdušeni nad svojimi testeninami, ne morete premagati tega recepta za začinjene testenine z jastogom! Obložen s kosi svežega jastoga je popoln za posebne priložnosti!

  Italijanska poročna juha

  Testenine in mesne kroglice… v obliki juhe! Ta italijanska poročna juha je krepka, super okusna in služi majhni vojski!