Przejdź do treści
Domača stran » Recipes » Kolački za Ameriko

Kolački za Ameriko

   

  Včeraj sem naredila kolačke za Ameriko.

  Rojstni dnevi si zaslužijo stvari, kot so kolački. in ognjemet. iz lubenic pa vodka.

  škropi in baloni zagotovo.

   

  Svoje kolačke sem pripravila za to priložnost. Maline in borovnice so se zdele primerne – vsa rdeča, bela in modra stvar. Skočil sem na praznične barve.

  Rada imam sveže sadje na kolačkih, vendar bi bili enako odlični s posipom, pisanim sladkorjem ali čisto navadnimi. Popolnoma odvisno od vas, kolački so tako odlični.

  Težko rečem, kaj mi je bilo pri teh kolačkih najbolj všeč.

  Bili so blizu popolnosti.

  Drobtine so bile neverjetno vlažne in občutljive. Okus je bil maslen in bogat, a ne pretirano sladek. Glazura je imela čudovit okus vanilije in rahlo limonino peko, spet ne preveč sladko.

  Presladek kolaček je lahko porazen. Kdo to potrebuje?

   

  Zdaj je čas, da grem pojesti eno torto, ki je ostala. In naj vam povem, da toplo priporočam, da stopite v to kuhinjo in naredite te kolačke. resno naredi. To.

   

  Rumeni kolački – povzeto po Food Network

  • 1 skodelica sladkorja
  • 3/4 skodelice nesoljenega masla (1 1/2 palčke), pri sobni temperaturi
  • 1 1/2 skodelice moke za torte, presejane
  • 1 1/2 žličke pecilnega praška
  • 1/4 čajne žličke fine soli
  • 1/2 skodelice mleka, pri sobni temperaturi
  • 3/4 žličke vanilijevega ekstrakta
  • 3 velika jajca, pri sobni temperaturi, ločena

  Navodila

  Na sredino pečice postavite rešetko in jo segrejte na 375 stopinj F. Pekač za mafine obložite s papirnatimi podlogami za kolačke.

  V stoječem mešalniku, opremljenem z nastavkom za lopatice, zmešajte maslo in sladkor ter mešajte pri nizki hitrosti, dokler se ravno ne meša. Povečajte hitrost in mešajte, dokler ne postane rahlo in puhasto, približno 10 minut. (Občasno izklopite mešalnik in z gumijasto lopatico strgajte po stenah posode.)

  Medtem v srednji skledi zmešajte moko, pecilni prašek in sol. Dati na stran. V majhni skledi zmešajte mleko in vanilijo ter prav tako odstavite.

  Razmerjenemu maslu dodajte enega za drugim rumenjake in počakajte, da se vsak popolnoma vmeša, preden dodate naslednjega.

  Zmanjšajte hitrost mešalnika na nizko. Izmenično dodajte mešanico moke v 3 dodatkih in mleko v 2 dodatkih, počakajte, da se vsak popolnoma vključi, preden dodate naslednjega (skledo občasno postrgajte navzdol). Povišajte hitrost na srednjo in na kratko mešajte, dokler ne nastane gladka masa. Testo prenesite v veliko skledo.

  Temeljito očistite posodo mešalnika in vanjo vlijte sneg iz beljakov. Beljake na visoki hitrosti stepamo z nastavkom za stepanje, dokler ne nastane čvrst sneg.

  Delajte v 3 sklopih in z gumijasto lopatico vmešajte beljake v testo, dokler niso ravno vmešani. Testo enakomerno porazdelite po skodelicah v pekaču za mafine. Pecite tako, da pekač enkrat obrnete, dokler ne postane zlato rjave barve in zobotrebec, ki ga zapičite v sredino peciva, ne postane čist, približno 30 minut.

  Kolačke vzamemo iz pečice in popolnoma ohladimo.

  S paletnim nožem ali gumo namažite nekaj glazure po vrhovih tort in jih poljubno okrasite.

  • Glazura iz kremnega sira
  • 8 unč kremnega sira, pri sobni temperaturi
  • 2 3/4 skodelice slaščičarskega sladkorja
  • 2 žlički težke smetane, pri sobni temperaturi
  • 3/4 čajne žličke vaniljevega ekstrakta
  • 1/4 čajne žličke naribane limonine lupinice

  V stoječem mešalniku, opremljenem z nastavkom za lopatice, ali z ročnim električnim mešalnikom v veliki skledi zmešajte kremni sir in sladkor pri nizki hitrosti, dokler se ne povežeta. Povečajte hitrost na visoko in mešajte, dokler ne postane rahlo in puhasto, približno 5 minut. (Občasno izklopite mešalnik in z gumijasto lopatico postrgajte po stenah posode.)

  Zmanjšajte hitrost mešalnika na nizko. Dodajte smetano, vanilijo in lupinico. Povišajte hitrost na visoko in na kratko premešajte, dokler ni puhasto (občasno postrgajte posodo). Pred uporabo hranite v hladilniku, dokler se nekoliko ne strdi. V hladilniku lahko hranite 3 dni.

  Izkoristek: približno 1 2/3 skodelice, dovolj za 12 kolačkov