Przejdź do treści
Domača stran » Recipes » 17 osupljivih receptov za rojstnodnevne torte za posebne priložnosti

17 osupljivih receptov za rojstnodnevne torte za posebne priložnosti

  Še vedno iščete popoln recept za rojstnodnevno torto? Pokril sem te! Zbrala sem 17 popolnoma osupljivih receptov za rojstnodnevne torte, ki so popolne za skoraj vsako priložnost! Torej, ne glede na to, ali iščete klasično rojstnodnevno torto, prekrito s posipom, dekadentno uresničitev sanj ljubiteljev čokolade ali kaj bolj prefinjenega, kot je moja malinova mandljeva torta, vas ta seznam pokriva! Na zdravje za praznovanje … s torto!

  Staromodna vražja torta

  Ta pregrešno dekadentna 4-plastna čokoladna torta je hudičevo okusna! Glazura je skoraj kot fudge, dodatni čokoladni ostružki na vrhu pa dodajo prijeten hrust! Dodajte čokoladne posipe za večji občutek rojstnodnevne torte!

  Mile-High Schwarzwald torta

  Ta črna gozdna torta je popolna kombinacija čokoladne torte, pijanega češnjevega nadeva in sanjske stepene smetane. Poleg tega debela obleka čokoladnega ganacheja! Če težka maslena krema ni vaša stvar, vam bo ta torta všeč!

  Slana karamelna čokoladna torta

  Če iščete dekadenco … ne iščite dlje kot to čokoladno torto s slano karamelo! Vsebuje 3 plasti mokre čokoladne torte, domačo omako iz slane karamele in masleno kremo iz slane karamele!

  Klasična rumena torta s kremno čokoladno glazuro

  Ni bolj klasična kot rumena torta! Dodajte ultra kremasto čokoladno glazuro in pisane posipe in imeli boste popolno rojstnodnevno torto!

  Malina presenečenje kokosova torta snežna kepa

  Ta malinova kokosova snežna torta je TAKO lepa in popolna za vsakogar, ki obožuje kombinacijo tropskega kokosa in trpkih malin! Odlično tudi za vse, ki imate radi roza! Ponorite se pri okraševanju z dodatnimi malinami in rožnato užitno rožo!

  Ultimate Funfetti rojstnodnevna torta

  Če ste ljubitelj posipa, je ta funfetti torta za vas! Ta najljubši iz otroštva je 100-odstotno doma narejen … vendar ima okus kot mešanica v škatli, v katero ste se zaljubili kot otrok. Brez čudnih kemikalij!

  Malinova mandljeva torta z belo čokolado

  Ta malinova mandljeva torta je popolna predstava in hkrati tudi pogovor! Vlažna, maslena in polna TAKO okusa, tale je nepomembna!

  Pistacijeva kremna torta s čokoladnim ganachejem

  Obožuješ pistacije?! Ta pistacijeva kremna torta je popolna rojstnodnevna torta za vas! Vsebuje pistacijevo torto, pistacijevo kremo in čokoladni ganache, prekrit s… uganili ste – pistacije!

  Recept za najboljšo belo torto

  Ta klasična bela torta v pekovskem slogu je brezčasna poslastica, ki jo obožujejo skoraj vsi! Vlažne, puhaste, snežno bele plasti torte lahko kombinirate s skoraj vsemi vrstami glazure ali maslene kreme! Prelijte s posipom in na rokah imate sanjsko rojstnodnevno torto! To bi bila tudi čudovita poročna torta za majhno slovesnost.

  Čokoladna torta z rdečim vinom

  čokolada + rdeče vino v torti?! Ali moram povedati več? Popolna rojstnodnevna torta za vsakega ljubitelja vina! Okusno z velikim kozarcem rdečega vina zraven. Na zdravje!

  Moja najljubša korenčkova torta

  Ljubitelji korenčkove torte veselite se! Ta trinadstropna torta je polna okusa in prekrita s svilnato gladkim kremnim sirom. Povsem okusno in vedno navduši množice! Prelij z oreščki za prijeten hrustljaj!

  Limonina malinova torta

  Ta klasična torta z limono in malinami ne bo nikoli šla iz mode! Svetla limona in trpke maline so uravnotežene s sladko kremno glazuro, ki se vam skoraj topi v ustih! Čudovita torta v vsakem letnem času!

  Čokoladno malinina torta

  Če imate raje maline s čokolado, potem je to torta za vas! Ta čokoladno-malinova torta je izjemno vlažna, bogatega čokoladnega okusa in posejana s svežimi malinami! Poleg tega vrtinec malinove marmelade!

  Torta s tartufi iz bele čokolade in rdečih žametov

  Edina stvar, ki je boljša od rdeče žametne torte? Rdeča žametna torta z glazuro iz tartufov iz bele čokolade! S svojim čudovitim rdečim odtenkom je ta torta še posebej ljubka med prazniki!

  Smrt ob čokoladni torti

  Smrt ob čokoladni torti… naslov pove vse! To je močno čokoladna rojstnodnevna torta, popolna za RESNE ljubitelje čokolade!

  Limonina kokos borovničeva torta

  Iščete nekaj svetlejšega? Ta torta z limono in kokosom je polna sočnih borovnic in svežega okusa! Vrtinec limonine skute se stopi v ustih in razkrije vse okuse torte!

  Slojna torta s čokoladno rikoto

  In končno imamo čokoladno torto s prav posebno sestavino: sirom ricotta! Naj vas to ne prestraši! Rikota doda najbolj neverjeten okus in teksturo. Ta torta ima kult z razlogom! Zelo okusno je!!!