Przejdź do treści
Domača stran » Recipes » Oreo Peppermint Bark

Oreo Peppermint Bark

  Slojista čokoladna skorja poprove mete, prelita z zdrobljenimi sladkarijami in piškoti Oreo!

  Recept za piškote Oreo iz skorje poprove mete

  Bonjour iz Pariza! Trenutno se življenje vrti okoli rogljičkov, kapučina in makaronov. ← Trenutno življenje je zelo sladko. Fotografiral sem vse, kar jemo, da vam lahko poustvarim nekaj teh receptov, ko se vrnemo domov.

  Tukaj sva še 3 dni in upam, da bom stlačila čim več obrokov. Današnja misija … najti najboljši Croque Madame v mestu. #cilji za kosilo

  Domače lubje poprove mete

  Božični duh je tukaj v polnem razmahu in danes z veseljem delim z vami enega svojih najljubših prazničnih receptov: lubje poprove mete! Prelito z zdrobljenimi sladkarijami in piškoti Oreo. Kajti kaj je čokoladna lupina brez malo rdečega in belega ter piškotov na vrhu? ♥♥♥

  Ta recept skorajda ni recept! Stopiš belo čokolado, stopiš polsladko čokolado, narežeš nekaj piškotov in sladkarije in vse skupaj zložiš v eno ponev. Tako lahko je! A ne skrbite – spodaj imam za vas napisan veliko bolj podroben recept 😉

  Kako narediti lubje poprove mete Oreo

  1. Osnovna plast kremne bele čokolade poprove mete
  2. Dekadentna polsladka čokoladna zgornja plast
  3. Mešanica hrustljave sladkarije in Oreo.

  Bela čokoladna in polsladka čokoladna plast sta pripravljeni v mikrovalovni pečici. Najprej boste naredili belo čokoladno plast, ki jo boste lahko med pripravo polsladke čokoladne plasti razporedili po pekaču in ohladili. Želite, da se plast bele čokolade napol strdi.

  Ko je polsladka čokolada pripravljena, na plast bele čokolade potresemo polovico zdrobljenih sladkarij in piškote Oreo, nato prelijemo vso polsladko čokolado in gladko razporedimo. Nato preprosto potresete po preostalih sladkarijah in piškotih ter postavite v hladilnik, dokler se ne strdijo.

  Za preprosto zmečkanje sladkarij uporabljam mini robot, lahko pa jih tudi zdrobite ročno, tako da jih date v vrečko z zadrgo in po njih udarite s kladivom.

  V tej hrustljavi in ​​kremasti lubju poprove mete Oreo se bo tako veliko dogajalo, da se bo nemogoče ustaviti le pri enem koščku … a kdo šteje?!

  Več receptov za božične sladkarije s poprovo meto:

  • Easy Chocolate Peppermint Fudge
  • 5-sestavni polpetki s poprovo meto
  • Peppermint Mocha Thin Mints
  • Fudge iz lubja poprove mete
  • Enostaven recept za tartufe Oreo s poprovo meto
  • Čokoladni tartufi s poprovo meto s 5 sestavinami

  Lubje poprove mete Oreo

  Praznično lubje poprove mete Oreo je popolno za pladnje za praznične sladice!

  -93 { fill: }-93 33 -93-33); }-93 50 -93-50); }-93 66 -93-66); -93-33 stop -93-50 stop -93-66 stop { stop-color: }4,67 od 3 glasov

  NATISNI RECEPT
  PIN RECEPT

  Čas priprave 30 minut Čas kuhanja 30 minut Skupni čas 1 ura

  Course DessertCuisine Čokolada

  Porcije 1 -9×13 inch ponev; približno 24 kosov

  Sestavine

  16 unč visokokakovostne polsladke čokolade, sesekljane

  16 unč visokokakovostne bele čokolade, sesekljane

  3/4 čajne žličke repičnega, kokosovega ali rastlinskega olja

  1/8 čajne žličke soli

  1/2 čajne žličke izvlečka poprove mete, razdeljenega

  6 sladkarij, zdrobljenih

  12 piškotov Oreo, narezanih

  Navodila 

  Dno in stranice pravokotnega pekača velikosti 9 x 12 palcev obložite s pergamentnim papirjem, tako da zgladite vse gube; odstavite.

  Polsladko čokolado dajte v srednje veliko toplotno odporno skledo. Stopite v mikrovalovni pečici v korakih po 20 sekund, mešajte z gumijasto lopatico in po vsakem koraku strgajte po straneh, dokler se čokolada popolnoma ne stopi in jo lahko povsem gladko premešate. Ko se stopi, vmešajte 1/4 čajne žličke izvlečka poprove mete. Stopljeno polčokolado na hitro vlijemo v pripravljen pekač in jo z lopatko razporedimo v tanko gladko plast. Pekač za 20 minut postavimo v hladilnik; ne bo povsem strjena.

  Medtem pripravimo naslednjo čokoladno plast. Zmešajte belo čokolado in olje v srednje veliki skledi, odporni na vročino, in segrejte v mikrovalovni pečici v skladu z istimi navodili, kot ste sledili, da ste stopili polsladko čokolado. Ko se stopi, vmešajte preostalo 1/4 čajne žličke izvlečka poprove mete in gladko zmešajte.

  Polovico zdrobljenih sladkarij in polovico nasekljanih piškotov Oreo potresite po napol ohlajeni čokoladi. Nato na vrh prelijemo vso belo čokolado. Previdno razmažite v gladko plast. Na mokro čokolado enakomerno potresemo preostale zdrobljene sladkarije in piškote Oreo. Lubje ohladite, dokler se popolnoma ne strdi, približno 1 uro. Ko je čokolada popolnoma strjena, odstranite čokolado iz pekača in zavrzite pergamentni papir.

  Razlomite na velike ali majhne koščke ali pa jo z zelo ostrim nožem narežite na velike ali majhne kvadrate. Lubje hranite v hladilniku in ga segrejte na sobno temperaturo tik pred serviranjem.

  Opombe

  Ta recept bo shranjen do 2 tedna, če ga shranite v hladilniku v nepredušni posodi.