Przejdź do treści
Domača stran » Recipes » Čokoladni tartufi Oreo

Čokoladni tartufi Oreo

  Tako enostavni in super dekadentni so ti čokoladni tartufi Oreo hit vse leto! Je odlično darilo za vse ljubitelje piškotov Oreo!

  Recept za tartufe Oreo

  Prihajam iz dolge vrste ljubiteljev čokolade. Pravzaprav, medtem ko se je večina otrok učila voziti kolo v prvem razredu, sem se jaz učil, kako narediti čokoladni fudge. Eden od mojih najljubših načinov, da dohitim svojo družino, je, da priredim čokoladno zabavo, kjer se ves večer pogovarjamo, pijemo vino in jemo čokoladne tartufe.

  Nekaj ​​naših najljubših tartufov:

  • Čokoladni tartufi iz arašidovega masla
  • Grand Marnier Tartufi
  • Čokoladni tartufi Kahlua
  • Čokoladni tartufi iz rdečega vina

  In seveda: TARTUFI OREO!!!

   

  čokoladni tartufi Oreo

  Današnji recept je čokolada na čokoladi, ki je tako okusen kot enostaven.

  Odraščal sem ob izdelovanju teh čokoladnih oreo tartufov z mamo in bratom, kadar koli sva želela “narediti sladkarije”. In še vedno jih pogosto stepam. Preprosti, pregrešno dekadentni in super čokoladni – ti tartufi imajo vse.

  Zdaj. Jaz bom prva, ki bo priznala, da ta recept ni nič revolucionarnega. Če poguglate Oreo kroglice/Oreo tartufe, sem prepričan, da se bo verjetno naložilo 3 ba-jillion rezultatov. Ampak saj veste.. to je moj blog 😉 Tako dobi recept, ki mi ga je dala mama na hrbtni strani indeksne kartice, mesto v arhivu. Takšna sem sentimentalna šefica.

  Za pripravo teh čokoladnih tartufov Oreo boste potrebovali: čokolado, oreos, kremni sir, sol in olje (rastlinsko ali kokosovo). To je to! Oreos boste najprej zdrobili (za to uporabite mešalnik ali kuhinjski robot), dodajte kremni sir in mešajte do gladkega. Ko je to končano, preprosto zvaljajte mešanico Oreo/kremnega sira v kroglice in jih za nekaj minut postavite v zamrzovalnik. Ko se strdijo, je čas, da jih pomočite v čokolado 🙂 To je zagotovo moj najljubši del.

  P.S. Lahko jih pomočite z vilicami (na vilice položite tartuf in ga hitro potopite, tako da odvečna čokolada odteče nazaj v skledo) ali pa jih nataknete na paličico, kot sem jaz, in jih tako okopate. Oboje deluje!

  Ko so tartufi potopljeni, jih morate pustiti, da se »strdijo«. To lahko storite tako, da jih za približno 20 minut postavite v hladilnik (ali zamrzovalnik). Ker ti tartufi vsebujejo kremni sir, priporočam, da jih do serviranja hranite v hladilniku.

  Prijatelji in kolegi oboževalci čokolade, odkrijte Oreos in pripravite te tartufe še danes! Oh, in pripravi se, da se zaljubiš. <—- Čokoladni oreo tartufi so tako zapeljivi.

  Čokoladni Oreo tartufi

  Čokoladni tartufi Oreo so tako enostavni za pripravo in vedno hit!

  NATISNI RECEPT
  PIN RECEPT

  Čas priprave 25 minut Čas kuhanja 5 minut Čas neaktivnosti 1 ura 20 minut Skupni čas 1 ura 50 minut

  Tečaj DessertCuisine American

  Porcije 3 ducatov tartufov

  Sestavine 

  43 piškotkov Oreo (običajne sorte)

  1 (8 unč) pakiranja kremnega sira, zelo mehkega (uporabite polnomastnega za najboljše rezultate okusa)

  1/2 čajne žličke vanilijevega ekstrakta (neobvezno, vendar jaz obožujem okus, ki ga doda)

  1/8 čajne žličke soli

  2 skodelici polsladkih čokoladnih koščkov

  3 čajne žličke kokosovega ali rastlinskega olja

  Navodila 

  Velik pekač obložite s pergamentnim papirjem ali neoprijemljivo podlago za peko; postavite na stran.

  Piškote Oreo postavite v ohišje mešalnika ALI v ohišje kuhinjskega robota; mešajte, dokler piškoti niso fino zmleti in ne ostanejo večji kosi piškotov. Z merilno skodelico odstranite 1/3 skodelice piškotnih drobtin; na stran za kasnejšo uporabo. Preostalim piškotnim drobtinam dodajte kremni sir, vanilijo in sol; utripajte, dokler zmes ni povsem gladka.

  Mešanico zajemajte v kroglice velikosti 1″ (uporaba zajemalke za piškote tukaj resnično pomaga). Kroglice za piškote položite na pripravljen pekač in posodo prenesite v zamrzovalnik. Zamrznite za najmanj 1 uro in do 24 ur (pokrito).

  Ko so tartufi dovolj ohlajeni, zmešajte koščke čokolade in olje v srednje veliki skledi, primerni za mikrovalovno pečico.Mikrovalovna pečica segrevajte na nizki temperaturi v 30-sekundnih korakih in vmes mešajte vsak, dokler se čokolada popolnoma ne stopi in jo lahko gladko stepete. Tukaj bodite pozorni, saj je sežiganje čokolade enostavno!

  Vsak tartuf na hitro potopite v stopljeno čokolado in ga z vilicami premikajte, da bo enakomerno razporejen Odstranite z vilicami in pustite, da odvečna čokolada odteče nazaj v skledo. Postavite nazaj na pripravljen pekač in takoj potresite z dodatnimi piškotnimi drobtinami; ponovite z vsemi preostalimi tartufi. Preden postrežete, ohladite, dokler ne strdi; približno To bi moralo trajati 20 minut tartufe v nepredušni posodi, v hladilniku, do 7 dni.