Przejdź do treści
Domača stran » Recipes » Four Seasons Resort Scottsdale at Troon North

Four Seasons Resort Scottsdale at Troon North

  Pred nekaj meseci sem odpotovala v Scottsdale na dekliščino in bilo je ČUDOVITO! Moje družice so najele čudovito hišo in 4 dni sva plavali, pili margarite, jedli preveč čipsa in plesali iz srca. To je bilo eno tistih potovanj, ki je minilo ZELO prehitro! In bil sem hvaležen, da sem imel, ko je bilo konec, še nekaj dni za raziskovanje sladice! Še posebej, ker sem bil prvič v Arizoni!

  Po vseh poročnih slavjih sem obupno potrebovala nekaj r&r. Na srečo je Tessa (aka moja najboljša prijateljica, služkinja in kolegica blogerka o peki … če slučajno niste vedeli, lol) uredila, da preživimo nekaj dni v letovišču Four Seasons Resort Scottsdale v Troon North.

  Od trenutka, ko smo prispeli, so z nami ravnali kot z licem! Teren je ČUDOVIT!!! Kot, neverjetno lepa. Letovišče se ponaša s kaktusi saguaro, osupljivimi hribi in dolinami ter znamenitim vrhom Pinnacle Peak. Kot ljubitelj vzhodne obale, ki te sladice še nikoli ni okusil … Bil sem navdušen! Prepričan sem, da sem prvih 5 ur potovanja stal odprtih ust.

  Še ena prva zame? Bivanje v letovišču! Čeprav veliko potujemo, običajno najamemo airbnb ali stanovanja. Torej je bila to tako lepa sprememba tempa! Zaradi ničesar nam ni bilo treba zapustiti letovišča! Kar je bila blaženost. Ko že govorimo o blaženosti … sem omenil, da imajo spa? Tam smo neko jutro uživali v najbolj mirnih masažah. In obžaloval sem, da nisem rezerviral več tretmajev. Uživali smo tudi v njihovi savni in parni sobi! V parni sobi so utripale noro zelene luči, zaradi česar smo se nekako počutili, kot da smo v Matrici! Komaj čakam, da se vrnem in poskusim nekaj njihovih drugih zdravljenj!

  Čas je za pogovor o najpomembnejšem delu vsakega potovanja … HRANI!

  V Proofu smo jedli za zajtrk in kosilo vsak dan, ko smo bili tam! Ob koncu potovanja so se vsi v restavraciji počutili kot družina. Terasa je naravnost čudovita in nekaj tako sproščujočega je v obedovanju na prostem. Meni bi opisala kot ameriško udobno hrano – s pridihom. Všeč mi je bilo, da je bilo preprosto jesti zdravo … ali se prepustiti! Delali smo malo obojega. Za zajtrk sem užival v njihovih sveže stisnjenih sokovih (lahko dobite trio vzorčevalnik!) in dimljenem lososu. In za kosilo sva si s Tesso razdelila VELIKO predjedi (prest vozli, namak iz rakovega kolača, krila, humus in še več!!!) in steklenico hrustljavega sauvignona blanca. Naslednji dan smo uživali v zvitku jastoga, francoski pečenki in nekaj zelo okusnih koktajlih! Sangrija je bila še posebej osvežujoča in jo moram zelo kmalu ponovno pripraviti v moji kuhinji!

  Ampak najboljša stvar, ki smo jo jedli? Uganili ste… SLADICA!!! Poskusili smo različne sladice, vključno s sirarsko torto s francoskim toastom, kolački z jagodnim mangom in čokoladno torto s slano karamelno presto!!! Naš najljubši?!

  ČOKOLADNA TORTA S SOLNO KARAMELO PREST ↓

  Med najinim potovanjem je bilo VROČE, zato sva si privoščila tudi sladoledne lučke za na pot iz Proof! Pistacija je bila ODLIČNA! In tako osvežujoče na soparen poletni dan!

  Uživali smo tudi v večerji v Talaveri! Večerjali smo na terasi in uživali v dramatičnem razgledu na sladico in osupljivem sončnem zahodu. In hrana? O moj bog! Delili smo si ostrige, ahi tuno in paello. In za sladico smo razdelili cimetove churrose s toplo čokoladno omako … in nekaj kozarcev rdečega vina! Tisto noč sem pozabil telefon, tako da žal nimam nobene slike. Vsekakor pa bom poustvaril nekaj teh receptov, ki jih bom delil na blogu! Dan po naši večerji smo spoznali tudi kuharico Samantho Sanz, ki vodi Talavero in je noro nadarjena ter pametna kot bič! Vedno je tako spodbudno in zanimivo srečati ljudi, ki so enako navdušeni nad hrano … še posebej ženske, ki ustvarjajo valove v industriji!

  Najin čas v letovišču Four Seasons Scottsdale v Troon North mi je bil naravnost VŠEČ in 100 % bi se vrnil v hipu! Pravzaprav je precej romantično in Charlie še nikoli ni bil na sladici, tako da je to morda popolno mini lunino potovanje za nas to zimo! Mogoče ga bom končno prepričal, da poskusi zdraviliško zdravljenje haha. Ali pa rezervirajte dvojno zame 😉

  Vse fotografije Lauren iz Be Peachie!