Przejdź do treści
Domača stran » Recipes » Preproste margarite z granatnim jabolkom

Preproste margarite z granatnim jabolkom

  Praznujte veselo uro doma s temi preprostimi margaritami iz granatnega jabolka! Narejeno iz samo 5 sestavin! To je popolna margarita za Cinco de Mayo in poletna praznovanja!!

  Granatno jabolko Margarita

  Aleluja in lep petek! Kaj počneš ta vikend? Kaj pečeš? Med tipkanjem imam testo za pico. Za večerjo pripravljam svojo najljubšo sicilijansko pico in jo (končno) fotografiram, da jo lahko jutri delim z vami. Ta konec tedna pripravljam tudi 8 novih receptov, preden se odpravim v NYC, da preživim nekaj dni s svojo punco Tesso. Torej v bistvu na tone peke in jedi (in pomivanja posode) v moji prihodnosti!

  Toda pred vsem tem: delimo hiter koktajl! Pripravila sem ti super okusne, super enostavne margarite z granatnim jabolkom. So sveži, sadni in kot nalašč za zabave … ali samo za prijeten petkov večer doma. Vse sestavine zmešajte, premešajte in postrezite. Res je tako preprosto!

  Za dodatno lepo predstavitev vsako margarito potresite s semeni granatnega jabolka in rezino limete!

  Recept za margarito z granatnim jabolkom

  Namigi in triki za uspeh recepta:

  • Te margarite niso pretirano sladke. Med tekilo, pomarančnim likerjem in sokom granatnega jabolka se mi zdi popolno ravnovesje sladkega in trpkega. Če želite res sladko pijačo, lahko dodate malo preprostega sirupa, vendar se mi zdi, da to ni potrebno. Okusite in presodite sami 😉
  • Ker je v tem receptu le nekaj sestavin, predlagam, da uporabite najboljše kakovosti, ki jih lahko najdete. OBOŽUJEM Casamigos za tekilo in Cointreau za pomarančni liker. Oba sta draga, vendar zdržita dolgo in sta glede okusa popolnoma vredna! Seveda lahko uporabite osnovno tekilo in triple sec, vendar okus ne bo tako dober. Naredite tisto, kar najbolj ustreza vašemu okusu in denarnici!
  • Uporabite SVEŽ limetin sok. Je milijonkrat boljši od ustekleničenega.
  • Raje imam te enostavne margarite z granatnim jabolkom na skalah, vsekakor pa bi lahko dodali led, jih zmešali in postregli zamrznjene.

  Čas je, da se jaz lotim peke … ti pa narediš koktajl! Upam, da imaš lep vikend. Se vidimo jutri z veliko debelo rezino pice 🙂

  Več receptov za margarito:

  • Margarite z malinami in mangom
  • Margarite s svežimi breskvami
  • Pikantne margarite Jalapeño za množico 
  • Najboljši recept za 5-minutno margarito
  • Margarite z jagodami in mangom 

  Enostavne margarite z granatnim jabolkom

  Preprost recept za margarite z granatnim jabolkom! Samo 5 sestavin. Pripravljeno v manj kot 10 minutah!

  -57 { fill: }-57 33 -57-33); }-57 50 -57-50); }-57 66 -57-66); -57-33 stop -57-50 stop -57-66 stop { stop-color: }5 od 1 glasu

  NATISNI RECEPT
  PIN RECEPT

  Čas priprave 10 minut Skupni čas 10 minut

  Tečaj Pijače Mehiška kuhinja

  Porcije 4 margarit

  Sestavine

  2 skodelici čistega soka granatnega jabolka

  1 skodelica sveže stisnjenega limetinega soka

  3/4 skodelice tekile

  3/4 skodelice Cointreau ali Triple Sec

  3 skodelice ledu

  1/2 skodelice semena granatnega jabolka, za okras

  Rezine limete, za okras

  Navodila 

  V vrč dodajte sok granatnega jabolka, limetin sok, tekilo in Cointreau (ali triple sec) in mešajte, dokler se dobro ne združita. Okusite in po potrebi prilagodite (več soka, več limete, več tekile itd.). Razdelite po kozarcih, napolnjenih z ledom, in okrasite s semeni granatnega jabolka in rezinami limete. Postrezite takoj.