Przejdź do treści
Domača stran » Recipes » Easy Cranberry Apple Moscow Mule

Easy Cranberry Apple Moscow Mule

  Ta SUPER enostaven recept za moskovski mule z brusničnimi jabolki je kot nalašč za zahvalni dan … ali kadarkoli želite zabaven jesenski koktajl! Narejena iz jabolčnega moštnika, brusničnega soka, ingverjevega piva in burbona, se ta pijača združi v nekaj sekundah. In tako je osvežujoče! Ne moremo dobiti dovolj!

  Brusnično jabolko Moskovske mule

  Četrtkov večer je v naši hiši zmenek. In ker sva oba z možem domača, večino tednov uživava v svoji posebni noči iz udobja lastnega doma. Večino tednov sta samo pica in vino. Toda v zadnjem času se zabavam s pripravo preproste plošče z mesnimi izdelki skupaj z brezplačnim koktajlom. Vse v jesenski tematiki, očitno! Običajno so recepti preveč preprosti, da bi jih delili, toda prejšnji teden sem skuhala te moskovske mule z brusničnimi jabolki in z možem sva se do ušes zaljubila!!! Zato sem seveda komaj čakal, da jih poustvarim in delim z vami!

  Na spletnem mestu nimam veliko receptov za koktajle, a občasno skuham kaj, kar je predobro, da ga ne bi delil. In ti moskovski mule z brusničnim jabolkom so zagotovo v tej kategoriji! So lahki, osvežilni in tako praznični! Izdelava traja približno 5 minut, kar je velik bonus! Ta koktajl bo zagotovo v veliki meri vso praznično sezono! Se ne strinjate?

  Sestavine za Moskovske mule

  • Jabolčni moštnik: NE jabolčni kis! To bi bilo samo grdo lol. Morali bi biti jabolčni, če bi našli jabolčni moštnik v oddelku za ohlajene pijače na večini tržnic in trgovin z živili, ali pa obiščite lokalno kmetijsko tržnico! V kratkem bi lahko uporabili jabolčni sok, vendar okus ne bo tako koncentriran.
  • Brusnični sok: raje uporabljam 100-odstotni vrhunski nesladkan brusnični sok, ker ne maram super sladkih koktajlov. V kratkem lahko deluje sladkan brusnični sok.
  • Ginger Beer: Fever Tree je moja NAJLJUBŠA znamka ingverjevega piva! Všeč pa nam je tudi znamka Q. Uporabite tisto, kar vam je všeč ali kar zlahka najdete!
  • Bourbon: Čeprav so moskovski muleji tradicionalno pripravljeni z vodko, sem se odločil, da bom v tem koktajlu uporabil burbon. Burbon deluje samo z drugimi sestavinami, zato predlagam, da se ga držite. Uporabite katero koli znamko, ki vam je všeč. Bulleit uporabljamo, ker ga imamo vedno pri roki. Uporabite lahko vse ostanke bourbona, da naredite viski iz brusnice in cimeta kiselkast!
  • Led: Raje imamo velike ledene kocke, lahko pa deluje tudi zdrobljen led.

  V redu, pogovorimo se torej o neobveznih okrasih! Sem ogromna deklica za okrasje, ker svojim receptom rada dodam nekaj posebnega in pizzazza. Za to preprosto moskovsko mulo sem vsak kozarec enostavno prelil z nekaj zamrznjenimi brusnicami, rezinami jabolka in nenazadnje vejico svežega rožmarina! Ti preprosti dodatki, čeprav so popolnoma neobvezni, resnično naredijo predstavitev TAKO impresivno! In daj no … ali ne kričijo samo počitnice?!

  Moskovske mule skodelice

  Za izdelavo moskovske mule lahko uporabite navadne kozarce za koktajl ali pa bakrene vrčke moskovske mule! Spodaj je nekaj naših priljubljenih!

  • Ročno izdelane moskovske mule skodelice
  • Set 4 moskovskih vrčkov s slamicami
  • Bakrene moskovske mule skodelice

  Kako narediti moskovsko mulo

  Ok, tukaj je najboljši del tega recepta: sestavljanje traja približno 3 minute!!! V kozarce boste preprosto dodali led, dodali bourbon, nato pa prelili z jabolčnim moštom, brusničnim sokom in ingverjevim pivom. Dodajte svoje okraske in postrezite! Tako enostavno je! To lahko naredite tudi v velikem vrču, ki je vedno hit na prazničnih zabavah!

  Če poskusite ta recept za Easy Cranberry Apple Moscow Mules, mi povejte, kaj mislite! Pustite komentar spodaj in ne pozabite posneti slike ter označiti #bakerbynature na instagramu! Ko vidim vaše stvaritve, mi polepša dan.

  Brusnično jabolko Moscow Mule

  Ta SUPER enostaven recept za moskovski mule z brusničnim jabolkom je kot nalašč za zahvalni dan … ali kadar koli želite zabaven jesenski koktajl! Narejena iz jabolčnega moštnika, brusničnega soka, ingverjevega piva in burbona, se ta pijača združi v nekaj sekundah.

  NATISNI RECEPT
  PIN RECEPT

  Čas priprave 5 minut Skupni čas 5 minut

  Tečaj BeverageCuisine American

  Obroki 1 koktajl

  Sestavine

  2 unč bourbon

  4 unče jabolčnega moštnika

  1 unča brusnični sok

  4 unče ingverjevo pivo

  ledene kocke

  Okrasi po želji:

  Jabolčne rezine

  Zamrznjene brusnice

  Vejice rožmarina

  Navodila 

  Velik bakren vrč ali visok kozarec napolnite z ledom.

  Dodajte burbon. Nato prelijte z jabolčnim moštom, brusničnim sokom in nazadnje z ingverjevim pivom.

  Nežno premešajte, nato pa po želji prelijte z okraski. Postrezite hladno, takoj.

  Po potrebi podvojite ta recept!