Przejdź do treści
Domača stran » Recipes » Piškoti z odtisom palca brez arašidovega masla in želeja brez moke

Piškoti z odtisom palca brez arašidovega masla in želeja brez moke

  Gosti, mehki in čudovito žvečljivi – ti piškoti z odtisom palca brez arašidovega masla in želeja so ena mojih najljubših sladic!~153 ~

  Vesel ponedeljek vsem! Trenutno sem 30.000 čevljev v zraku in se odpravljam v New Orleans na prepotreben teden deklet. Vauuuuuu! Preden sem začel z delom (prav za vso hrano!), sem želel vstopiti, vas pozdraviti in z vami deliti te čudovite piškote. Sem prijatelj ali kaj?! 😉

  Prav. Torej na sladke stvari; na piškote! Če obožujete sladice brez moke tako kot jaz, vam bodo ti piškoti z odtisom arašidovega masla in želeja ponoreli! So debeli, žvečljivi in ​​mehki, ki se stopijo v ustih. Prav tako kričijo z okusom arašidovega masla in želeja. Jaz ♡ tako veliko!

  Želite izvedeti najboljšo novico? Ta neverjeten recept zahteva samo 6 osnovnih sestavin. In ko rečem osnovno, resno mislim. Potrebovali boste arašidovo maslo, žele, jajca, vanilijo, sol in sladkor. Nič več (in nič manj). Kako osnovno je to?!

  Nekaj ​​nasvetov, da bo ta piškotna pustolovščina zagotovo hit:

  1) Ko delate vdolbino za odtis palca na sredini piškotka, nežno pritisnite verrrrry. V resnici hočeš le majhno luknjo. Premočan pritisk bo zlomil dno testa za piškote, kar bo omogočilo, da bo marmelada med peko pronicala ven, kar bo povzročilo razmočen spodnji del piškota. <—— Nočemo tega nereda!

  2) Ko vzamete pladenj za piškote iz pečice, se uprite vsaki skušnjavi, da bi DIG IN. Resno … niso pripravljeni na vas. Ne še 😉 Ti piškoti neeeeeee počivajo in se popolnoma ohladijo na pekaču pred uživanjem. Mi obljubiš, da boš potrpežljiv?

  3) Držite se seznama sestavin in metode, 100 %. Ta recept je bil preizkušen velikokrat in po preveč neuspešnih serijah vam lahko zagotovim, da je ta recept popoln takšen, kot je. Kakršna koli zamenjava sestavin lahko vodi do ne tako okusnih rezultatov. Opozorjeni ste bili 😉

  Dodatna ideja za recept: Če se počutite izjemno uživajoče, postavite te piškote za eno uro v zamrzovalnik, nato pa jih spremenite v sladoledni sendvič. <—- Oh DA sem. In tudi ti bi moral. Ljubim vas fantje!

  Piškoti z odtisom palca brez moke iz arašidovega masla in želeja

  Gosti in mehki piškoti iz arašidovega masla brez moke, polnjeni s koščkom sveže malinove marmelade!

  NATISNI RECEPT
  PIN RECEPT

  Čas priprave 5 minut Čas kuhanja 11 minut Skupni čas 16 minut

  Course DessertCuisine piškotki

  Porcije 1 ducata piškotov

  Sestavine

  2 veliki jajci, pri sobni temperaturi

  2 čajni žlički vaniljevega ekstrakta

  2 skodelici gladkega arašidovega masla (brez dodanega sladkorja)

  1 skodelica sladkorja

  1/2 čajne žličke soli

  1/ 4 skodelice malinove konzerve ali marmelade

  Navodila 

  Pečico segrejte na 350 stopinj (F). Pekač obložite s pergamentnim papirjem; odstavite.

  V majhni skledi zmešajte jajca in vanilijo; dobro premešaj. Odstavite.

  Arašidovo maslo dajte v veliko skledo in vanj vlijte jajčno-vanilijevo mešanico. Mešajte z veliko neoprijemljivo lopatico, dokler se ne združi.

  Dodajte sladkor in sol ter dobro premešajte.

  Zajemite 3 jedilne žlice testa in jih nato zvaljajte v eno veliko kroglo; ponovite z vsem testom za piškote. Kroglice položite 2 cm narazen na pekač. Kroglice nežno pritisnite do polovice in z vilicami na vrhu vsakega piškota naredite rahle prečke. S palcem zelo nežno pritisnite na sredino vsakega piškota (ne preveč, sicer boste zlomili dno testa). Vsako vdolbino napolnite s 1/2 žličke marmelade.

  Piškote pecite 11 minut. Pred premikanjem, serviranjem ali jedjo popolnoma ohladite na pekaču za piškote.