Przejdź do treści
Domača stran » Recipes » 5-Ingredient Raspberry Cheesecake Thumbprint Cookies

5-Ingredient Raspberry Cheesecake Thumbprint Cookies

  Te sladke male poslastice z nežnimi drobtinami, prepojenimi s kremnim sirom in temnimi, džemastimi malinovimi sredicami, so narejene iz samo 5 preprostih sestavin , in zagotovo bodo tudi najbolj utrujeni peki resnično verjeli v čarovnijo, ki jo predstavlja pladenj s sveže pečenimi piškoti. Seveda morate počakati, da se popolnoma ohladijo, da jih potisnete s pladnja v usta. Ampak zagotovo so vredni vsakega trenutka čakanja.

  Te 5-sestavne malinove kolačke s sirom je enostavno sestaviti, a če imate slučajno lasten mešalnik, toplo priporočam, da ga uporabite za stepanje masla in kremnega sira. Prihranilo vam bo ogromno časa, da ne omenjam maščobe za komolce. Če ga nimate, verjamem, da bi ročni mešalnik lahko opravil delo. In nenazadnje, če nimate enega od teh, ni nobene škode, če črpate te mišice in porod izvajate ročno. Vse tri možnosti bodo prinesle fantastične piškotke.

  En majhen nasvet, prosim, ne pošalite se, ko polnite te nežne male poslastice. Vem, več je vedno bolje, kajne? Tako razmišljam tudi jaz. Pa vendar pri teh piškotkih ni tako. 1/2 čajne žličke je res popolna količina, veliko več pa bo marmelada med peko potonila skozi piškote, tako da jih bo kar težko prenesti iz pekača, ne da bi naredili nered. Manj je torej več, vsaj pri nas. Lekcija, ki sem se je naučil na težji način, da vam ni bilo treba 😉

  Mehki, v ustih topeči cheesecake piškoti, polnjeni s sladko malinovo marmelado… o ja ja prosim.

  Če mislite, da je dvojna serija teh piškotkov dobra ideja, vas 150 % podpiram pri tem. Zakaj? Ker so piškoti s 5 sestavinami, ki imajo okus po presnem kolaču s sirom, čebelja kolena. Tako preprosto je.

  Recept za te piškote s 5-sestavinskim malinovim sirom Thumbprint Tumbprint lahko najdete tukaj. In verjemite mi, to je povezava, ki jo želite klikniti. Ti piškoti so nekaj, kar si želite speči prav zdaj.