Przejdź do treści
Domača stran » Recipes » Margarite z brusnicami in ingverjem

Margarite z brusnicami in ingverjem

  Preskočite mešanico margarit, kupljeno v trgovini, in pripravite te preproste margarite z brusnicami in ingverjem! Domač ingverjev preprost sirup je narejen iz ton svežega ingverja, zato ima odličen okus. Okrasite s kandiranimi svežimi brusnicami in rezino limete, da naredite osupljiv brusnični koktajl, ki bo všeč vsem!

  Brusnične margarite v vrču

  Uradno je sezona prazničnih koktajlov! In to pomeni, da srkamo veliko prijetnih pijač. Nekaj ​​mojih najljubših? Preprosti brusnično-jabolčni muleji, brusnično-cimetovi viskiji, sangria iz jabolčnega moštnika Honeycrisp in zdaj: margarite z brusničnim ingverjem!

  In to niso katere koli brusnične margarite! Preliti so z najokusnejšim prazničnim preprostim ingverjevim sirupom in narejeni so v vrču, kar je veliko lažje, kot da bi razbili stresalnik za koktajle in pripravili eno porcijo koktajlov za vsakega gosta. Spodaj bom šel podrobneje o vsaki sestavini, razumem pa tudi, če skočite na recept in se jih takoj lotite izdelave. Konec koncev je petek *pomežik.

  Brusnična margarita Sestavine

  • Sladkor v prahu: doda sladkost in uravnovesi trpke okuse brusnice in rahlo pikanten ingver. Pravzaprav je mogoče uporabiti svetlo rjavi sladkor, vendar bo spremenil okus in barvo tega koktajla.
  • Voda: Za naš preprost sirup. Tukaj ne podlivajte nobene druge tekočine!
  • Ingver: Sveže!!! Ne, ponavljam NE, submletega ingverja v tem receptu. Če res ne želite pripraviti preprostega ingverjevega sirupa ali če najdete svež ingver, predlagam, da ga preskočite in namesto tega koktajl prelijete z ingverjevim pivom ali ingverjevim pivom.
  • limete: potrebovali boste svež limetin sok, vzeli boste tudi nekaj dodatkov, saj boste lupino uporabili v preprostem sirupu in rezine ali spirale za okras!
  • Tequila: tukaj radi uporabljamo blanco tekilo in priporočamo, da jo uporabljate tudi vi.
  • Pomarančni liker: Grand Marnier ali Cointreau sta moja najboljša izbira!
  • Brusnični sok: Ker dodajamo preprost sirup, predlagam, da uporabite čisti brusnični sok ali nesladkan brusnični sok in ne koktajla iz brusničnega soka, ki je poln dodanih sladkorjev.
  • Pomaranče: Svež pomarančni sok boste uporabili v pravi mešanici margarite in rezine kot okras, seveda po želji.

  Več načinov za dodajanje pizzazza

  • Sladkane brusnice: kandirane brusnice! jih je tako enostavno narediti in vsak koktajl popeljejo od lepega do popolnega showstopperja. Odlični so tudi v sladicah.
  • Vejice rožmarina ali meta: sveža zelišča so vedno čudovit okras!
  • Sladkor: Limeto ali pomarančo lahko podrgnete po robu svojih kozarcev za koktajl in jih pomočite v sladkor. Sladkorni rob je okusen in zagotovo polepša videz vaših pijač! Uporabite lahko tudi sol, če imate raje slano margo.
  • Rezine citrusov: ali spirale, klini itd.! Tukaj uporabite limete ali pomaranče, da svojemu koktajlu dodate pridih sveže barve.

  Naredimo Margarite!

  1. Naredite preprost sirup! Pazite, da se ohladi vsaj 30 minut, preden ga dodate v vrč. Dobra novica? To lahko storite do 2 tedna vnaprej in shranite v hladilniku, dokler ga ne potrebujete.
  2. Izločite svoj največji vrč in zmešajte vse sestavine, vključno s preprostim sirupom! Mešajte, mešajte, mešajte … res želite, da se vsi okusi povežejo in stopijo skupaj.
  3. Napolnite kozarce z ledom, prelijte z mešanico brusnične margarite, okrasite svoje srce, popijte in ponovite!

  Na zdravje do konca tedna … in do uradnega začetka praznične sezone! Se vidimo jutri s popolno praznično predjedjo.

  Več receptov za margarito:

  • Pikantne margarite Jalapeño za množico
  • Najboljši recept za 5-minutno margarito
  • Enostavne margarite z granatnim jabolkom
  • Margarite s svežimi breskvami
  • Mangove margarite

  Margarite z brusničnim ingverjem

  Preskočite mešanico margarit, kupljeno v trgovini, in pripravite te preproste margarite z brusničnim ingverjem! Domač ingverjev preprost sirup je narejen iz ton svežega ingverja, zato ima odličen okus.

  -7 { fill: }-7 33 -7-33); }-7 50 -7-50); }-7 66 -7-66); -7-33 stop -7-50 stop -7-66 stop { stop-color: }5 od 1 glasu

  NATISNI RECEPT
  PIN RECEPT

  Tečaj CocktailCuisine Mehiška

  Porcije 6 do 8

  Sestavine 

  Za preprost ingverjev sirup:

  1 skodelica (199 g) granuliranega sladkorja

  1 in 1/2 skodelice (340 ml) vode

  2 2″ trakovi limetine lupine

  3 unče svežega olupljenega ingverja

  Za brusnične margarite:

  2 skodelici (454 ml) blanco tekile

  1 in 1/4 skodelice (284 ml) pomarančnega likerja

  1 skodelica (227 ml) nesladkanega brusničnega soka

  3 /4 skodelice (170 ml) svežega limetinega soka

  1/2 skodelice (113 ml) svežega pomarančnega soka

  Ideje za okras:

  vejice sveže mete po želji

  vejice svežega rožmarina po želji

  kandirane brusnice neobvezno

  rezine limete neobvezno

  rezine pomaranče neobvezno

  Navodila 

  Za ingverjev preprost sirup:

  V srednje veliki ponvi zmešajte sladkor, vodo, ingver in limetino lupinico. Pustite, da počasi vre na srednje močnem ognju in med pogostim mešanjem kuhajte, dokler se sladkor popolnoma ne raztopi. Nato zmanjšajte na srednje nizko in še naprej dušite, občasno premešajte, 15 minut.

  Odstranite z ognja in odstavite ter ohlajajte vsaj 30 minut.

  Ko se ohladi, precedite sirup v veliko merilno skodelico skozi fino mrežasto cedilo. Ingver in limetino lupino zavrzite. Sirup odstavite, dokler ga ne potrebujete. Ali pa pokrijte in shranite v hladilniku, dokler ni potrebno, do dva tedna.

  Za brusnične margarite:

  V velikem vrču zmešajte ves preprosti sirup (zgoraj) s tekilo, pomarančnim likerjem, brusničnim sokom, svežim limetinim sokom in pomarančnim sokom. Dobro premešamo.

  Kozarce napolnite z ledom, nato na vrh nalijte mešanico margarite. Ostre predloge: osladkane brusnice, vejice rožmarina, vejice mete, rezine limete in/ali rezine pomaranče. Ali karkoli vam srce poželi. Vse možnosti okraskov so samo ideje in popolnoma neobvezne!

  Ključna beseda koktajli, margarite, brusnice