Przejdź do treści
Domača stran » Recipes » Enodnevni izlet: Red Hook, Brooklyn!

Enodnevni izlet: Red Hook, Brooklyn!

   

  Danes smo na izletu!

  New York je vedno poln navdušenja – ni skrivnost. Če pa se po mestu zadržujete več kot le en dan, naj vam predstavim svoj novi raj za hrano: Red Hook.

   

  Red Hook se še vedno razvija, vendar naj vas ne odvrne manj kot glamurozno industrijsko vzdušje – ta kapuca bo pritegnila vaš obraz.

   

  Obalna soseska v Brooklynu, Red Hook, je polna briljantnih pekarn, umetnikov in pivovarn. Obstaja tudi jastog, ki se ponaša s politiko B.Y.O.B – ali to ne kaže na poletno življenje?

  Poživimo naše poletje – Brooklyn style.

   

   

  Tole sem delal čez dan tukaj:

  JASTOG! Jastog ima moje srce. Jaz sem taka punca.

  Red Hook Lobster Pound je pripravljen, da vas napolni z noro svežimi zvitki jastoga (jastog B.L.T. je bil bomba!) in noro pristno juho v slogu vzhodne obale. Dodajte nenavadne mize za piknik in staromodno korensko pivo – bila je ljubezen.

   

   

   

  Naslednji smo zadeli Baked –  pravi genij na oddelku za peko. Naredijo tudi dobro latte. Imel sem čokoladni piškotek, pečen v kolačku. Razmislite o tem.

   

   

   

   

   

  Če mislite, da bomo po tem končali s sladkarijami, se motite: na pito!

  Ne katera koli pita. To je bila najboljša ključna limetina pita, ki jo je moj obraz kdaj z veseljem spoznal. Nekaj ​​svojih pit pomakajo tudi v čokolado … vrnem se.

   

   

  Toliko novega življenja čaka, da ga vidimo, če si ga upate poiskati.

  Poglobite se in poglejte, kakšno lepoto boste našli pred svojimi vrati!