Przejdź do treści
Domača stran » Recipes » Zelo jagodičasti parfeji za zajtrk

Zelo jagodičasti parfeji za zajtrk

  Kremni parfeji za zajtrk z medom in cimetom so obloženi s tremi svežimi jagodami! Najboljši del? Ta zdrava in okusna beljakovinska poslastica je pripravljena v 5 minutah!

  Lep torek vsem! Danes se združujem s svojimi dobrimi prijatelji iz Friendship Dairies™, da vam pripravim hiter, enostaven in super slasten jagodni parfe, ki je popoln za zajtrk. A naj vas naslov ne zavede! Medtem ko so ti parfeji neverjeten jutranji obrok, so tudi odlična izbira, ko si želite sladek prigrizek ali zdravo sladico.

  Sadni del teh parfejev vsebuje borovnice, maline in jagode. Kremasta osnova je skuta, polna beljakovin, ki je pomešana z medom in kančkom cimeta. <—- Vsak grižljaj je poln okusa!

  Vprašanje zate: koliko obožuješ skuto? Tukaj ga imamo VELIKO radi (za to se moram zahvaliti svoji mami) in ga jemo 3- do 4-krat na teden, ko želimo zdrav zajtrk, ki nas bo vse dopoldne napolnil z energijo. Skuta je izvirno superživilo že od leta 1917. Vsebuje veliko beljakovin; izjemno vsestranski; in vam bo dal popolno količino energije, da boste ostali ves dan.

  Ta recept je navdihnil spletni Generator superživil Friendship Dairies™,  ste že poskusili tega?! To je zabaven način za virtualno ustvarjanje receptov za superživila. Pojdi mimo in poglej, kakšno slastno stvaritev si izmislil!

  VELIKA hvala Friendship Dairies™ za sponzoriranje te objave! #theoriginalsuperfood #thesuperfoodgenerator #friendshipdairies #spon 

  Zelo jagodičasti parfeji za zajtrk

  Preprost zajtrk ali prigrizek, poln svežega sadja in beljakovinske skute!

  NATISNI RECEPT

  Čas priprave 5 minut Čas kuhanja 5 minut Skupni čas 10 minut

  Obroki 2 obroka

  Sestavine 

  1 skodelica skute Friendship Dairies™

  1 do 2 žlici medu (tukaj obožujem uporabo surovega medu)

  1/2 čajne žličke mletega cimeta

  1/2 skodelice svežih borovnic

  1/ 2 skodelici svežih malin

  1/2 skodelice svežih jagod

  Navodila 

  V majhni skledi zmešajte skuto, med in cimet. Enakomerno porazdelite med dve skodelici/skledi. Obložite z jagodami in takoj postrezite!