Przejdź do treści
Domača stran » Recipes » Strawberry Mango Smoothie

Strawberry Mango Smoothie

  Čistci sadnih smoothiejev, ta jagodno mango smoothie je za vas! Ta osvežilna pijača je sestavljena iz zamrznjenih jagod, koščkov sladkega manga, sveže stisnjenega pomarančnega soka in kančka vode. Tako osvežujoče!

  Smoothie z mangom in jagodami

  Osvežujoči smutiji so sinonim za topla poletna jutra. V preteklosti sem ustvaril več smutijev, ki so jih navdihnile dekadentne sladice, toda današnji recept za smuti je pravzaprav navdihnila ena mojih najljubših pijač za odrasle: margarita! ♡♡♡

  Želel sem ustvariti smoothie – ali mocktail, kot bi ga lahko imenoval moj mlajši brat –, ki je zdrav, lep in bo zagotovo potešil vašo žejo. V bistvu sem ti želel pripraviti margarito, ki jo je povsem sprejemljivo srkati ob 8. uri zjutraj.

  Bil sem tudi na materinski tovornjakarski misiji, da bi pripravil recept za smoothie, ki ni zahteval zamrznjene banane. <— Mnogi od vas ste to zahtevali v preteklosti; Poslušala sem 😉

  Prijatelji, spoznajte jagodni mango smoothie! Ali ni lepa?

  Ta smoothie je bil 100-odstotno navdihnjen s temi margaritami z malinami in mangom. Odločil sem se, da bom izkoristil to idejo, opustil maline v korist jagod, opustil pijačo v korist sveže stisnjenega pomarančnega soka (nadaljujte in dodajte nekaj, če želite; ne bom sodil) in preizkusite testni test.

  Preizkušanje receptov je resnično najboljši del mojega dela!

  Kako pripraviti jagodno-mangov smoothie

  Odločil sem se, da mešanico za smuti z mangom in mešanico za smuti z zamrznjenimi jagodami zmešam ločeno, da ju lahko tik pred serviranjem premešamo. To sem naredil predvsem zato, ker se mi zdi tako estetsko prijetno (in zabavno), a če vam primanjkuje časa, lahko vse skupaj zmešate v eni seriji. Enako okusni bodo … vendar lahko izgubijo nekaj lepih točk, saj ne boste imeli živahnega barvnega dua, ki bo sijal skozi vaš kozarec.

  Ta recept za napitek z mangom in jagodami je sestavljen iz svežih sadnih okusov, kančka svetlih citrusov in nič drugega. Lahko dodate žlico sladkorja ali medu v smoothie osnovo, če vam je ljubša zelo sladka poslastica, ali pa pustite tako kot je za naravno okusen napitek.

   

  Zadnje besede: Naredite serijo teh še danes! So kremaste, sanjske in strašno osvežujoče na vroč poletni dan.

  Več jagodnih receptov:

  • Jagodni vaniljev smoothie
  • Smoothie za sijočo kožo

  Več receptov z mangom:

  • Najboljša mangova margarita

  Jagodni mango smoothie

  Zabaven in saden smuti z jagodami in mangom je popoln za dneve, ko potrebujete hitro in osvežilno pijačo!

  -11 { fill: }-11 33 -11-33); }-11 50 -11-50); }-11 66 -11-66); -11-33 stop -11-50 stop -11-66 stop { stop-color: }5 od 4 glasov

  NATISNI RECEPT
  PIN RECEPT

  Čas priprave 5 minut Čas kuhanja 2 minuti Skupni čas 7 minut

  Course BreakfastCuisine American

  Porcije 2 smutijev

  Sestavine 

  Za mangovo plast:

  Zvrh 1/2 skodelice zamrznjenih mangovih koščkov

  3/4 skodelice pomarančnega soka

  3 žlice vode

  Za jagodno plast:

  Zvrh 1/2 skodelice zamrznjenih jagod

  1 skodelica pomarančnega soka, po potrebi več

  1 žlica medu ali sladkorja, neobvezno

  Navodila 

  Za plast manga:

  Vse sestavine postavite v telo mešalnika; pretlačite, dokler ni gladka, po potrebi dodajte še malo pomarančnega soka ali vode, da razredčite.

  Za jagodno plast:

  Vse sestavine postavite v telo mešalnika; pretlačite, dokler ni gladka, po potrebi dodajte še malo pomarančnega soka, da razredčite.

  Sestavljanje:

  Vsak kozarec do polovice napolnite z mešanico manga, nato pa preostali del kozarca napolnite z jagodno mešanico; dodajte slamice in takoj postrezite!

  Opombe

  • Dodajte med ali sladkor za slajšo pijačo.
  • Zamenjajte pomarančni sok z jogurtom za bolj kremast smoothie