Przejdź do treści
Domača stran » Recipes » Jagodno-vanilijev smuti

Jagodno-vanilijev smuti

  Gost in izjemno kremast ta jagodno-vanilijev smuti je narejen iz samo 4 sestavin. Dovolj zdravo za zajtrk, a tako okusno, da bi ga morda pripravili za sladico!

  Poletje je vse bližje, prijatelji. Pravzaprav tako blizu, da skoraj čutim pesek med prsti na nogah, veter v laseh in sonce na koži. To poletje bo vse o zgodnjih jutranjih urah na plaži, izletih z mojimi dekleti, dolgih pohodih s fantom in uživanju VSEGA poletnega sadja, ki ga lahko dobim.

  Vprašanje: Kakšne so vaše poletne sanje/načrti?!

   

  Ker je poletje običajno polno dela (boo!) in zabave (vedno!), je priprava obrokov in prigrizkov nekaj, kar poskušam zmanjšati. Kdo si želi preživeti eno uro v kuhinji, ko se je treba podati v dogodivščine in ustvariti čarobne spomine? Jaz ne. Ne ti. <—- RESNICA.

  DOBRA NOVICA: Ta mesec bom z vami delil vse svoje nasvete in trike za dobro prehranjevanje, dobro pitje in dobre prigrizke —> IN HITRO. Ker ko sije sonce, nihče nima časa za umazano posodo in večurno kuhanje … imam prav?

  Prvi poslovni nalog? Pripravite najpomembnejši obrok dneva kot ŠEF. Pozdravite moj najljubši roza nabiralnik —-> Strawberry Vanilla Smoothie. Debel je; je kremasto; je tako živahno bogat z okusom jagodne vanilije, da bi prisegli, da srkate milkshake. In vendar! Ta sladka poslastica ima samo 4 (da, ŠTIRI) sestavine. Ali lahko slišim amen?

  Štiri sestavine, ki jih potrebujete? Jagode (sveže ali zamrznjene bodo delovale, če pa uporabljate sveže, jih najprej zamrznite), jogurt Yulu Vanilla Bean, izvleček vanilije (prava stvar; ne imitacija) in vanilijevo mandljevo mleko. Ko te 4 sestavine vržete v mešalnik, morate le zmešati, utripati in preliti. Kako enostavno je to?!

  Če berete zgornji seznam sestavin in se sprašujete, kaj točno je Yulu jogurt, berite naprej moji prijatelji! Danes se ponosno združujem z Yulu, da vam predstavim povsem nov okus jogurta! Yulu jogurt se zgleduje po pristnem avstralskem receptu in je dvojno zglajen = dvojno okusen končni izdelek. Okus je rahlo sladek in osvežujoč, tekstura pa je tako razkošno gladka in kremasta, da boste zagotovo padli vanjo že po enem ugrizu. Vem, da sem.

  Še ena stvar, ki mi je všeč pri yulu? Narejen je iz poštenih sestavin in pravega sadja – brez neprijetnih skrivnih sestavin ali kemikalij, ki se skrivajo v mešanici! Samo kremast, sanjski, okusen jogurt. DA.

  Želite izvedeti več o Yulu? Prijavite se na njihove novice, prijatelj! Tako boste obveščeni o kuponih, darilih in drugem. To je nesmiselno 🙂

  Jagodni vaniljev smoothie

  Gosti in kremasti jagodni vaniljevi smutiji so pripravljeni v samo nekaj sekundah!

  -13 { fill: }-13 33 -13-33); }-13 50 -13-50); }-13 66 -13-66); -13-33 stop -13-50 stop -13-66 stop { stop-color: }5 od 1 glasu

  NATISNI RECEPT
  PIN RECEPT

  Čas priprave 2 minuti Čas kuhanja 1 minuta Skupni čas 3 minute

  Porcije 2 smutijev

  Sestavine

  2 1/2 skodelice zamrznjenih jagod

  1/3 skodelice vanilijevega mandljevega mleka (ali vaše najljubše mlečne izbire)

  1 1/2 čajne žličke ČISTEGA vaniljevega ekstrakta

  (2) 5,3 oz posodi Yulu Vanilla Fižolov jogurt

  Izbirno:

  1 žlica medu, če želite sladkati

  1 skodelica ledu, če želite narediti bolj leden smoothie

  Navodila 

  Vse sestavine dodajte v telo mešalnika; mešajte/pulzirajte, dokler ni popolnoma združena. Postrezite takoj.

  *Če je smuti pregost, dodajte še mleko; 2 žlici naenkrat. Če je smoothie preredek, dodajte več sadja; 1/4 skodelice naenkrat.