Przejdź do treści
Domača stran » Recipes » Gost in kremast napitek za zajtrk s čokolado in arašidovim maslom

Gost in kremast napitek za zajtrk s čokolado in arašidovim maslom

  Ta gost in kremast napitek z arašidovim maslom ima okus po sladici! Enostavno zmešan v nekaj minutah bo zagotovo postal najljubši v jutranjem času!

  Šejk za zajtrk z arašidovim maslom

  Ničesar ne obožujem bolj kot lahek šejk za zajtrk, ki bi ga zlahka podvojili kot dekadentno sladico. Ta gost in kremast napitek za zajtrk s čokolado in arašidovim maslom ——-> TOTAL BREAKFAST BABE. Poln je vseh dobrih stvari (z beljakovinami polnega arašidovega masla, sladkega in naravnega medu, kakava v prahu, mandljevega mleka in zamrznjenih banan) in ima okus kot jutranji milkshake. Zdrav in okusen šejk… Noro, kajne?

  Noro super!

  V tem smutiju sem uporabil mandljevo mleko in arašidovo maslo, vendar bi lahko popolnoma uporabil kravje mleko ali celo mandljevo maslo, če je to tisto, kar imaš v hladilniku. Torej… možnosti 😉

  Ena opomba: Če opazujete tiste zoprne malenkosti, ki se imenujejo kalorije, je uporaba mandljevega mleka (nesladkanega) odličen način, da se nekaj zbrišete! Cela skodelica vsebuje samo 30 kalorij in je po mojem mnenju zelo okusna! Ena od mojih čudovitih bralk je poročala, da je to naredila s čokoladnim mandljevim mlekom, in imam občutek, da bi tudi to pretreslo svet!

  Naslednjič, ko si boste zaželeli malo PB + Chocolate lover, zavrtite ta dekadentno gost in kremast zajtrk s čokolado in arašidovim maslom. V mešalniku potrebujete le 30 sekund … in všeč vam bo – všeč vam bo – všeč vam bo. Obljubim.

  Za pripravo tega smutija uporabljam svoj najljubši mešalnik Vitamix in če iščete nov aparat, 100 % priporočam tega! To je naložba, a vredna vsakega penija, če blendaš toliko kot jaz 😉

  Več napitkov za zajtrk

  • Čokoladni Mocha Breakfast Shake

  Gost in kremast napitek za zajtrk s čokolado in arašidovim maslom

  Gost in kremast napitek za zajtrk s čokolado in arašidovim maslom

  -46 { fill: }-46 33 -46-33); }-46 50 -46-50); }-46 66 -46-66); -46-33 stop -46-50 stop -46-66 stop { stop-color: }5 od 2 glasov

  NATISNI RECEPT
  PIN RECEPT

  Čas priprave 2 min. Čas kuhanja 1 min. Skupni čas 3 min

  Course BreakfastCuisine American

  Porcije 2 smutijev

  Sestavine 

  2 veliki zreli banani, narezani na krhlje in zamrznjeni

  2 žlici kremastega arašidovega masla (po možnosti brez dodanega sladkorja, vendar bo katera koli znamka res zadostna)

  2 žlici medu

  1 1/ 2 žlici kakava v prahu

  1 1/2 skodelice mandljevega mleka

  Navodila 

  Vse sestavine postavite v ohišje mešalnika in mešajte, dokler niso popolnoma gladke. Nalijte v kozarce in takoj postrezite/popijte.