Przejdź do treści
Domača stran » Recipes » Čokoladni napitek za zajtrk s piškotki iz arašidovega masla in smetano

Čokoladni napitek za zajtrk s piškotki iz arašidovega masla in smetano

  Po mojem mnenju so najboljši zajtrki tisti, ki jih zlahka uporabimo kot sladico.

  Minimalna količina dela, truda in čiščenja posode prav tako prispeva k idealnemu jutranjemu obroku. Ne več kot 2 umazani posodi pred poldnevom … to je zakon v naši hiši.

  Dobra novica …? Ta čokoladni napitek za zajtrk s piškotki iz arašidovega masla in smetano je slasten odgovor na vse naše želje in potrebe po sladicah za zajtrk!

  In uganite, kaj še … tako je, precej zdravo. Ta šejk je poln mandljevega mleka, polnega beljakovin, surovega medu (tako zaljubljen), merice arašidovega masla, kakava v prahu, piškotov (kaj? YAY!) in zamrznjene banane. To je moj glavni popravek, ko se zbudim z željo po sladkarijah, vendar je tudi popolno razvajanje po težkih večerjah. Saj veste … ko si še vedno želite nekaj malega, vendar ne želite iti po poti vročih sladolednih sladic.

  Dovolj nasiten za zajtrk, a enako idealen kot popoldanski prigrizek ali sladica brez krivde, vem samo, da vam bo všeč ta čokoladni piškoti iz arašidovega masla in smetanov napitek za zajtrk! Nekaj ​​hitrih opomb, preden grem: ~153 ~

  1) Mandljevo mleko lahko povsem nadomestite s posnetim mlekom, polnomastnim mlekom ali karkoli vmes. Mandljevo mleko sem izbrala, ker je nizkokalorično, brez mlečnih izdelkov in je polno beljakovin. Prav tako imam raje okus kot kravje mleko. Kljub temu bodo ti čokoladni piškoti iz arašidovega masla in kremni napitek za zajtrk delovali s skoraj vsakim mlečnim nadomestkom, tako da veste, kaj 😉

  2) Po želji lahko mandljevo maslo zamenjate za arašidovo. To sem naredil tudi s piškotnim maslom, če si res želite privoščiti.

  3) Pomembno je, da so banane vnaprej narezane in zamrznjene. Zamrznjena banana doda teksturo, ki je šejku bistvena.

  4) Lahko dodate več/manj medu, odvisno od želene stopnje sladkosti.

  Naslednjič, ko boste hrepeneli po akciji z arašidovim maslom + čokolado + piškotki in smetano, zakaj ne bi tega super dekadentnega zajtrka s čokoladnimi piškoti iz arašidovega masla in smetane zavrtili? V mešalniku potrebujete le 30 sekund … in vem, da vam bo všeč. Se vidimo kmalu!

  Čokoladni piškoti iz arašidovega masla in kremni napitek za zajtrk

  Gost in kremast napitek za zajtrk s piškoti iz čokoladnega arašidovega masla in smetano – kot nalašč za sladek zajtrk ali zajtrk brez slabe vesti! Pripravljeno v samo nekaj minutah.

  NATISNI RECEPT

  Čas priprave 3 minute Čas kuhanja 2 minuti Skupni čas 5 minut

  Porcije 2 smutijev

  Sestavine 

  2 veliki zreli banani, narezani na koščke, zamrznjeni

  1 1/2 žlici kremastega arašidovega masla (po možnosti brez dodanega sladkorja, vendar bo katera koli znamka res opravila delo)

  1 1/2 žlici medu (več po želji)

  3 piškoti Oreo, nadev odstranjen (tukaj lahko uporabite poljubne piškote s čokoladno kremo)

  1 1/2 žlice kakava v prahu

  1 1/2 skodelice mandljevega mleka

  ~ 453~

  Navodila 

  Vse sestavine postavite v ohišje mešalnika in mešajte, dokler niso popolnoma gladke. Nalijte v kozarce in takoj postrezite/popijte.

  Opombe

  *Ta smuti je dovolj velik, da je nadomestek obroka.
  *Ne trdim, da je to nizkokalorični obrok ali malo ogljikovih hidratov.
  *Verjamem, da je to zdrava izbira za odgovorno uživanje, vendar je to osebna izbira, ki jo mora vsak narediti sam.