Przejdź do treści
Domača stran » Recipes » Chocolate Mocha Breakfast Shake

Chocolate Mocha Breakfast Shake

  Sočno gost in kremast, ta Chocolate Mocha Breakfast Shake odpre oči!

  Odraščal sem v gospodinjstvu, ki je ljubilo kavo. Moja mama je vsak dan popila nekaj skodelic, in ko sem se začel zanimati za to okoli 13-ih, mi je brez težav izdala popolno dovoljenje, da tu in tam popijem skodelico; ko sem bil star 18 let, sem bil pravi kavni fanatik!

  Hitro naprej 10 let in ni se veliko spremenilo; moje oboževanje močne skodelice mokke je močnejše kot kdaj koli prej. Pozimi z veseljem preživljam dneve ob srkanju preprostih skodelic močne črne kave. Toda v lepljivih poletnih mesecih hrepenim po nečem malce več.

  Vnesite ta čokoladni mokka napitek za zajtrk! To pijačo sem ustvaril predvsem zato, ker ne živimo blizu Starbucksa in včasih dekle (ali fant) potrebuje svojo zamrznjeno mešanico kave. Ne pomeni?

   

  Želite izvedeti najboljši del? Ta SUPER DELICIOUS napitek je nizkokalorični, veganski, brez glutena in zelo cenejši od nakupa kave v trgovini. Narejeno s hladno kavo (uporabljam sveže mleto zrnje mokke, vendar uporabi tisto, kar imaš/želiš), nesladkan kakav v prahu, izkoščičene datlje, kanček cimeta, zamrznjene banane in led – to je ena tistih “razvajanj”, ki si jih lahko privoščiš na dan in ne čuti nič krivde.

  Za to, da ostaneš hladen in poln kofeina 🙂

  *Vem, da mnogi od vas zahtevajo podatke o kalorijah za takšne recepte; Naredil sem grob izračun in ugotovil, da ta šejk vsebuje približno 180 kalorij na porcijo.

  Chocolate Mocha Breakfast Shake

  Gost in kremast čokoladni Mocha smoothie!

  -65 { fill: }-65 33 -65-33); }-65 50 -65-50); }-65 66 -65-66); -65-33 stop -65-50 stop -65-66 stop { stop-color: }5 od 1 glasu

  NATISNI RECEPT

  Čas priprave 5 minut Skupni čas 5 minut

  Porcije 1 serije smutijev; približno 2 porciji

  Sestavine

  2 veliki zreli banani, narezani na krhlje in zamrznjeni

  2 datlja, izkoščičena in grobo narezana

  1 1/2 žlici kakava v prahu

  1/4 čajne žličke mletega cimeta

  1 1/ 2 skodelici hladne kave

  5 ledenih kock

  Navodila 

  Vse sestavine postavite v ohišje mešalnika in mešajte, dokler niso popolnoma gladke. Nalijte v kozarce in takoj postrezite/popijte.