Przejdź do treści
Domača stran » Recipes » Black Bottom Banana Peanut Butter Blondies

Black Bottom Banana Peanut Butter Blondies

  Debele, žvečljive bananine blondinke imajo skorjo piškotka Oreo in NA TONE skodelice arašidovega masla! Ta lahka sladica je polna okusa in je pečena v samo 30 minutah.

  Vesel (dan prej) zahvalni dan! Bi verjeli, da danes tukaj noro sneži? Kar je lepo in zabavno … vendar ni tako dobro za potovanje. Čez nekaj ur se bomo odpravili domov v Philadelphio, tako da upajmo, da bo pot potekala gladko kljub ledenim kosmičem, ki močno padajo z neba. Ali potujete na počitnice? Gostovanje? Ali pa ostati v svojih jammiesih in naročiti dostavo? O tej zadnji možnosti smo resno razmišljali, preden smo se odločili, da odidemo domov in vidimo svoje družine 😉

  Ko že govorimo o potovanjih, te blondinke s črnim dnom iz banane in arašidovega masla —> POTOVANJE SU ODLIČNE. Prejšnji teden sem odnesel serijo prijateljem (2 uri vožnje; na avtobusu; nato na vlaku; nato na podzemni železnici; zavit v kositrno folijo in zaščiten samo z mojo šibko torbo) in zdržali so kot šampioni! Obožujem trdo sladico. Res res.

  Te blondinke se veliko dogajajo! Zato vam bom (hitro) razdelal vsak del.

  Najprej baza! Črna spodnja skorja —> er mah boga, všeč mi je! Narejen je iz zdrobljenih (in odstranjenih) piškotov Oreo, masla in sladkorja. To je to! Enostavno jih boste zmešali, pritisnili na dno pekača 8 × 8 in ga za 4 minute postavili v pečico. Enostavne stvari!

  Testo za blondie je čisto osnovno (kot večina receptov za blondie). Stopljeno maslo se sreča z rjavim sladkorjem —> dodajte moko —> nato BANANO! Banana je tista, zaradi katere ta recept zares zasije. Priporočam, da uporabite najbolj zrelo banano, ki jo lahko dobite. In res RAZBRIJTE. Iščemo okus po banani … ne grdih majhnih koščkov.

  Bananino testo boste prelili čez delno pečeno skorjo Oreo, nato pa po vrhu nežno pritisnite približno 20 skodelic arašidovega masla. Uporabil sem kombinacijo polno velikih skodelic za arašidovo maslo in mini … vendar samo zato, ker mi je med peko zmanjkalo polne velikosti 😉 Lahko uporabite vse velike, vse mini ali mešanico, kot sem jaz. Svet je tvoja ostriga!

  Pladenj daš v pečico in pečeš 25-28 minut ali dokler se plavolasi ne postavijo na sredino.

  Opozorilo: Vaša hiša bo NORO okusno dišala, ko se bodo blondinke pekle.

  Prav to se zgodi, ko združite čokolado, banano in arašidovo maslo v eni sladici s čudovito omako.

  Pustite Black Bottom Banana Peanut Butter Cup Blondies, da se popolnoma ohladijo, preden jih razrežete na kvadratke in postrežete. Tudi zase skrijte vsaj 4, ker gredo ti naivneži HITRO! In želel si boš svojega za grizljanje. Zaupaj mi.

  Če se ne slišiva pred velikim dnem – želim vam mega vesele praznike, prijatelji! Pojejte veliko purana, objemite svojo mamo (in/ali očeta, sestro, moža, bratranca itd.), posezite po tretjinah nadeva in bodite odličen gost, ki za sladico prinese Blondies Black Bottom Banana Peanut Butter Cup.~153 ~

  Poskusil bom oglasiti še enkrat pred velikim dnem – a brez obljub 😉 Bomo videli, kako bo potekala ta 5-urna vožnja domov. Upam, da vam bom kmalu pisal iz Phillyja!

  Black Bottom Banana Peanut Butter Cup Blondies

  NATISNI RECEPT

  Sestavine 

  Za črno spodnjo skorjo:

  1 skodelica zdrobljenih drobtin piškotkov Oreo (se mi zdi, da je to približno 1 vrečka piškotov – smetana odstranjena – zdrobljena v mešalniku)

  2 žlici granuliranega sladkorja

  4 jedilne žlice nesoljeno maslo, stopljeno

  Ščepec soli

  Za blondinke iz skodelice banana in arašidovega masla:

  1 palčka (4 unče) nesoljenega masla, stopljeno

  1 skodelica svetlo rjavega sladkorja

  1 velika jajce, pri sobni temperaturi

  1 čajna žlička vanilije

  1/2 čajne žličke soli

  1 1/4 skodelice moke (ne pakirajte je, prosim)

  1 srednje zrela banana, pretlačena

  12 -16 skodelic arašidovega masla, neovitih (tukaj jih res lahko uporabite toliko ali malo, kot želite)

  Navodila 

  Pečico segrejte na 350 stopinj (F).

  Pekač 8×8 obložite s pergamentnim papirjem in poškropite pekač in papir s pršilom proti prijemanju; odstavite.

  Za piškotno skorjo s črnim dnom:

  V srednje veliki skledi zmešajte piškotne drobtine, stopljeno maslo, sladkor in sol. Mešajte, dokler se dobro ne združi, nato pritisnite piškotno skorjo navzdol na dno pripravljenega pekača. Pecite 4 minute, nato vzemite iz pečice in odstavite.

  Za Blondies z banano in arašidovim maslom:

  V veliki skledi skupaj zmešajte stopljeno maslo in rjavi sladkor, dokler se dobro ne združita. Stepite jajce in vanilijo. Vmešajte sol in moko; nato nežno prepognemo banano.

  Testo vlijemo na delno pečeno skorjo, po vrhu zgladimo z lopatko. Na vrh testa pritisnite skodelice arašidovega masla.

  Pecite 25-28 minut ali dokler se sredina ne strdi.

  Pustite, da se blondi popolnoma ohladijo, preden jih razrežete na kvadrate in postrežete.