Przejdź do treści
Domača stran » Recipes » Razvijamo našo sanjsko kuhinjo z laminatom Formica® in Jonathanom Adlerjem

Razvijamo našo sanjsko kuhinjo z laminatom Formica® in Jonathanom Adlerjem

  Pozdravljeni prijatelji! Danes z vami delim nekaj zelo blizu in pri srcu. Moj dom!
  No, vsaj moj dom na papirju. Še ne živimo tukaj. Ampak nekoč bomo!
  Ok … čas je za razlago, kajne? Eden večjih projektov, ki sem se jih lotil leta 2015, je preureditev hiše, v kateri sem odraščal. To je nekaj, o čemer sem vedno sanjal, in dejstvo, da se bo to letos dejansko zgodilo, me vsakih nekaj sekund uščipne. Tako razburljivo je! Novice: to je tudi tona dela! Kot lahko vidite, je zunanjost hiše v precej dobrem stanju (imam slabost do super domačega videza zunanjosti). Ampak notranjost … o fant. Kje naj sploh začnem?

  Oh saj vem! Kuhinja. Ker 99,9 % svojega življenja preživim v kuhinji, to sobo načrtujemo zelo skrbno. Najprej? Preobrazba pultov! Števci so vsi zelo, zelo (ZELO) stari … in nekateri od njih celo začenjajo razpadati. Zelo slabo je, fantje!

  Dobra novica? Povezujem se z blagovno znamko Formica®, da bi svoje pulte spremenili iz gledališča za boleče oči v prostor, kjer si ljudje želijo sekljati, kuhati, klepetati in se zadrževati. Želim, da je naša nova kuhinja udobna, udobna in … upam si reči, rahlo šik. Na mojo srečo  Zbirka Formica® Laminate Jonathan Adler je vse to in še nekaj! Ta objava je prvi del od dveh in je v bistvu samo dražljivka. V moji naslednji objavi vam bom vzporedno pokazal slike pred in po naši čudoviti novi kuhinji in mislim, da vam bo nov videz naravnost všeč! Za našo kuhinjo sem izbrala zelo elegantno lakirano perilo z ogljem, vendar je v zbirki toliko neverjetnih izbir, da je bilo težko izbrati samo eno! To možnost sem izbral predvsem zato, ker nameravamo izdelati zelo elegantno kuhinjo v sivi/ogleni/dimni barvi, pa tudi zato, ker je bila naša zadnja kuhinja bež barve in je kazala vsako malenkost popolnosti. Svetle barve so nagnjene k temu! Upam, da je oglje malo bolj prizanesljivo s tem neurejenim pekačem 😉

  Želite izvedeti več? Seveda imate 😉 Zbirka Formica® Laminate Jonathan Adler je na voljo pri Lowe’s in drugih izbranih distributerjih kuhinj in kopalnic po vsej državi. Če si želite ogledati celotno zbirko ali zahtevati vzorce, obiščite spletno stran znamke Formica®. Katero barvo/vzorec bi izbrali?

  Resnično sem tako navdušena, da delim ta postopek z vami! Hvala, ker mi dovolite, da z vami delim svoje recepte in svoje življenje. – Ashley

  Kako boste uporabljali izdelke znamke Formica® v vašem domu? Pustite komentar spodaj in se potegujte za osvojitev darilne kartice Lowe’s v vrednosti 100 $!

  Navodila za vstop:

  Brez podvojenih komentarjev.

  Če izberete enega od naslednjih načinov vnosa, lahko prejmete (2) skupno število vnosov:

  1. Pustite komentar kot odgovor na poziv za nagradno igro na tej objavi

  2. Tweet (javno sporočilo) o tej promociji; vključitev točno naslednjega edinstvenega izraza v vaše tweet sporočilo: “#SweepstakesEntry”; in pustite URL do tega tvita v komentarju na to objavo

  3. Blog o tej promociji, vključno z razkritjem, da prejmete nagradno igro v zameno za pisanje objave v spletnem dnevniku, in pustite URL te objave v komentarju k tej objavi

  4. Za tiste, ki nimate Twitterja ali spletnega dnevnika, preberite uradna pravila, če želite izvedeti več o alternativni obliki vnosa.

  Ta nagradna igra je na voljo prebivalcem ZDA, starim 18 let ali več (ali devetnajst (19) let ali več v Alabami in Nebraski). Zmagovalci bodo izbrani z naključnim žrebom in obveščeni po e-pošti. E-poštno sporočilo z obvestilom bo prišlo neposredno od BlogHer prek e-poštnega naslova sweeps@blogher. Za odgovor boste imeli 2 delovna dneva; sicer bo izbran nov zmagovalec.

  Uradna pravila so na voljo tukaj.

  Ta nagradna igra poteka od 26.3.2015 do 23.4.2015

  Obvezno obiščite stran blagovne znamke Formica® na BlogHer.com, kjer lahko preberete objave drugih blogerjev!