Przejdź do treści
Domača stran » Recipes » Pistacijeve kombinacije

Pistacijeve kombinacije

  Moja ljubezen do pistacij je globoka. Obožujem jih v ploščicah s piškoti, lončenih tortah in skodelicah za fudge … toda moj najljubši način, kako jih zaužiti? Po peščici! So odličen prigrizek, ki je zdrav, zabaven za uživanje in okusen!

  Danes sem zelo navdušen, da se bom povezal s Pistachio Health Institute, da bi proslavili leto tankih orehov! Z vami bom delil svojo najbolj priljubljeno kombinacijo pistacij vseh časov, pa tudi nekaj zabavnih dejstev o teh superzvezdnih oreščkih.

   

  Pistacije so neverjetno lahek oreh, ki ga je mogoče zaužiti samega, vendar sem bolj kot bolj prijazno dekle, zato rada pripravljam majhne krožnike za prigrizke in jih kombiniram z nekaj drugimi okusnimi poslasticami!

  Moja najljubša kombinacija? Pistacije v lupini + temna čokolada + sveže jagode + metin čaj = Mega YUM!

  Pistacije so izjemna vsakodnevna zdrava izbira prigrizkov, ko želite potešiti željo po slanem na pameten način! Ali ste vedeli, da lahko uživate 30 pistacij za približno 100 kalorij? Temu pravim zmaga!

  Pistacije so glavni prehranjevalni trend leta 2015 in veljajo za »orešček leta«. Znani so kot “Skinny Nut”, ker so eni izmed oreščkov z najmanj kalorijami in maščobami in ponujajo več oreščkov na porcijo v primerjavi z večino drugih oreščkov za prigrizke ter so med najbolj beljakovinskimi. Zato obvezno povlecite vrečko navzgor in si privoščite prigrizek!

  Vprašanje: Kateri je vaš popoln pistacijev par?

  Toplo priporočam, da jih poskusite poleg sočnih jagod in bogate temne čokolade naslednjič, ko boste morali potešiti zobe sladkega in slanega 😉 xo

  Obvezno se odpravite in sodelujte v nagradni igri Year of the Skinny Nut, ki jo gosti Facebook stran Pistachio Health Institute, in se potegujte za letno zalogo pistacij in začnite leto 2015 v stilu! Nagradna igra poteka od 7. januarja do 31. januarja 2015!

  Izbrana sem bila za to priložnost kot članica skupine Clever Girls in tukaj izražena vsebina in mnenja so moja.