Przejdź do treści
Domača stran » Recipes » Najboljše kavarne v Parizu

Najboljše kavarne v Parizu

  Če ste iskali seznam najboljših kavarn v Parizu, je ta objava za vas! Izbral sem svoja najljubša mesta za delo, zajtrk, gledanje ljudi ali samo uživanje v razgledu! Zato si vzemite skodelico kave (in morda čokoladni rogljiček!) in se odpravimo v Francijo!

  Najboljše kavarne v Parizu

  Ko smo v Parizu, večino juter preživimo na enak način…

  zleknjeni v prijetni kavarni, počasi srebamo kapučino, beremo ali pišemo in na koncu načrtujemo vsakodnevne dogodivščine. Nekaj ​​v zvezi z dolgim ​​zajtrkom se vedno zdi tako razkošno, tudi če sam obrok ni nič posebnega. In za nas je to popoln način, da olajšamo dan, ki je pred nami. To je tudi odličen način za spoznavanje domačinov, vadbo naše (zelo osnovne) francoščine in ljudje gledajo.

  Na žalost je v velikem in živahnem mestu, kot je Pariz, zelo enostavno naleteti na turistične kavarne s pastmi, ki zaračunavajo visoko in ponujajo nizko. Zato sem hotel obiskati in z vami deliti svoj seznam najboljših kavarn v Parizu! To so kraji, kamor smo bili vedno znova in jih bomo še naprej obiskovali vsakič, ko bomo v našem ljubljenem Parizu! Če torej kmalu načrtujete potovanje, upam, da vam bo ta seznam pomagal ustvariti čudovite (in slastne) spomine ♥

  In če imate v mislih kavarno, ki sem jo zamudil, mi sporočite in preveril jo bom naslednjič, ko bomo v mestu.

  Ob-la-Di

  Majhna in zaposlena, a čudovita kavarna, ki streže odlično kavo in osnovne jedi za zajtrk, kot so avokadov toast, granola in pecivo. Porcije so manjše (vsaj za nas Američane), zato predlagam, da naročite nekaj stvari in delite! Postrežba je vedno zelo prijazna in z veseljem govori angleško. Pojdite zgodaj, če želite (poskušati) zasesti mizo brez čakanja.

  Le Café Lomi

  Skriti dragulj v 18.! Kava – ne glede na to, kaj naročite – je vedno vrhunska. Pecivo pa je enako osupljivo in okusno! Prodajajo tudi svoja zrna, tako da lahko kupite vrečko, ki jo prinesete domov za ljubitelja kave v vašem življenju (ali samo za vas!). Vibe je hip, a prijazen.

  Kavarna Mareva

  Ta udoben lokal ponuja vaflje IZ SLADKEGA KROMPIRJA in jih prelije s slanino, jajci in gvakamolom. Ali moram povedati več?!

  Če iščete okusne možnosti brez glutena/mlečnih izdelkov, pojdite sem!

  Drobci Pariz

  Pojdite na kavo … in korenčkovo torto … in avokadov toast! Slišal sem tudi dobre stvari o njihovih čokoladnih piškotih in ingverjevem pivu. Verjemite mi – tega dragulja ne želite zamuditi. Samo opozorilo: to mesto je skoraj vedno zasedeno. Ampak naj vas to ne prestraši! Nikoli nismo čakali na mizo dlje kot 10 minut. Prijazna postrežba je le češnja na torti!

  Kavarna Breizh

  Izredno priljubljena kavarna s palačinkami v osrčju Maraisa! In po mojem mnenju je vredno navdušenja. Ta kraj postane NORO zaseden (govorim, da je vrsta ovita okoli bloka zasedena), zato pojdite zelo zgodaj ali pa rezervirajte.

  Le Saint Regis

  Všeč mi je, da pridem sem zgodaj, sedim zunaj, naročim rogljiček in flat white, ljudje pa gledajo!

  Kavarna Charlot

  Klasična francoska kavarna/bistro z dobro hrano in prijazno postrežbo.

  Buvette

  Čeprav tehnično ni “kavarna”, to prijetno majhno mesto streže okusno kavo in zajtrk od 8. ure zjutraj (10. ure zjutraj ob koncu tedna). Toplo priporočam sendvič z vaflji! S prilogo puhastih jajc za dobro mero 😉

  La Maison Rose

  Tega sem dodajal naprej in nazaj na seznam, ker JE turistično! Vendar se ustavimo vedno, ko smo na Montmartru in vedno smo se imeli lepo. To je popolno mesto za parkiranje za odmor za kavo in malo ljudi, ki opazujejo.

  In to je to! Za zdaj 😉 Bom posodobil to stran, ko bomo raziskali več Pariza!

  Vse moje fotografije je posnel leteči pudelj!