Przejdź do treści
Domača stran » Recipes » 19 receptov za orehe pekan, popolnih za jesen

19 receptov za orehe pekan, popolnih za jesen

  Padec je v zraku! In medtem ko buče in jabolka dobijo vse pohvale in slavo, so skromni pekani pogosto spregledani. Kar je škoda, saj so masleni, hrustljavi in ​​okusni v pitah, piškotih, tortah in še več! Zato sem se odločil, da tej slabši sestavini dam velik zagon! Predstavljam vam 19 popolnih receptov za pekan orehe, ki jih boste to sezono želeli pripraviti znova in znova! Zato si oglejte seznam in mi sporočite, kateri recept boste pripravili prvi!

  Cesecake pite s pekanom

  pekanova pita s sirom?! Ja, tako dobro je, kot se sliši! Ta recept vključuje orehe v skorji in prelivu, tako da dobite dvojno dozo! In bonus: lahko naredite in zamrznete za cheesecake do 2 meseca! Lahko rečete, da pripravite sladico za zahvalni dan?

  Bourbonski pecan browniji

  Edina stvar, ki je boljša od brownijev? Browniji, polni burbona in pekanov! Te so hrustljave, žvečljive in tako čokoladne! Popolna množica!

  Kandirani orehi

  Hustljavi, sladki in bogato začinjeni ti kandirani orehi so popoln paket! Pojejte jih za prgišče, vrzite jih na desko za kosmiče ali jih zapakirajte v ljubke kozarce in podarite prijateljem med prazniki! S tem receptom ne morete zgrešiti!

  Piškoti z maslenim orehovim orehom

  Ljubitelji maslenih pekan orehov so NORE na te piškote! Narejeni iz rjavega masla, ton maslenih orehov orehov in obilice vanilije so mehki, žvečljivi, hrustljavi in ​​noro okusni!

  Čokoladni pecan kolački

  Čokolada in orehi za zajtrk? Da, prosim! Ti kolački so masleni, kosmiči in vetrič za pripravo! Popoln k veliki skodelici kave ali čaja!

  Pita z orehi brez koruznega sirupa

  Vse, kar imate radi pri piti z orehi, brez koruznega sirupa! Ta recept je lepljiv, hrustljav in ga morate imeti za zahvalni dan! Uporabite mojo brezhibno masleno skorjo za pito ali vaš najljubši recept za skorjo za pito!

  Rjavi masleni piškoti s čokoladnimi koščki burbonskega oreha

  Bourbon naredi vse boljše … vključno s temi čokoladnimi piškoti s koščki pekan oreha! So zelo debeli, žvečljivi in ​​super okusni! Na vrhu z dodatnimi pekan orehi in koščki čokolade ter posipom z morsko soljo!

  Temna čokolada, soljene karamelne želve z orehovim orehom

  Preskočite želve v škatlah iz trgovine in raje poskusite te gurmanske želve s karamelnim orehom! So čudovito darilo in so zabavna poslastica za družino ali prijatelje! Hrustljavi, žvečljivi in ​​čokoladni … povzročajo odvisnost!

  Pita s čokoladnimi pekan orehi

  Klicanje vseh čokoholikov! Spoznajte svojo novo najljubšo pito z orehi orehi: ČOKOLADNA PITA S PEKANI! Ta recept vsebuje vse, kar imate radi pri klasični piti z orehi, poleg tega pa še čokolado in kahluo! Najljubši med odraslimi med počitnicami!

  Pita z orehovimi orehi čez noč Francoski toast

  Pita za zajtrk? Ta francoski toast iz pecan pite uresniči te sanje! Noro dekadentno in tako okusno! Ta recept lahko pripravite večer prej in spečete zjutraj!

  čokoladni biskoti s pekanom

  Ti hrustljavi čokoladni piškoti s pekan orehi so POPOLNI za namakanje! Pomakajte jih v kavo, čaj ali celo vročo čokolado! So tudi lepo praznično darilo!

  Maple pecan bananin kolački

  Javor in orehi se ujemata v nebesih! Dodajte banano in dobili boste res okusne mafine! Ti bananini mafini z javorjevim pekanom so bolj zdravi in ​​veganski, ne da bi pri tem ogrozili okus, zato so pravi za množice!

  Bela čokolada z maslenim orehovim orehom

  Blondi so mehkejši od ploščic za piškote in imajo teksturo, ki je skoraj podobna fudge! Te blondinke z maslenimi orehi so polne sladkih koščkov bele čokolade in popečenih orehov, zaradi česar so še posebej okusne! Res enostaven recept!

  6-sestavni masleni orehov puder

  Fudge z maslenimi orehi je TAKO enostaven in narejen iz samo 6 osnovnih sestavin! To vedno dodamo na pladnje za piškote, vendar je tudi čudovito praznično darilo! Sladka, mehka in tako hrustljava, ta stvar je nevarna!

  Maslene žemljice s pekanom in cimetom

  Kaj je mehko, gnjecavo in prekrito s hrustljavimi pekani? Maslene pecan cimetove zvitke! Te so najbolje postrežene tople … in nikoli ne zdržijo dolgo! Odličen zajtrk za zahvalni dan!

  Rjavi sladkor, maslo, francoski toast s pekan orehi

  Iščete poseben zajtrk doma? To je to! Masleni koščki brioša so preliti z gnjecavimi pekan orehi in domačim sirupom! Ta francoski toast z maslenimi orehi je naravnost okusen!

  Enostavna pita s sirom iz orehovih orehov

  Potrebujete sirovo torto za množico? Te ploščice s sirom za pito z orehovimi orehi so že pripravljene! So zelo enostavni (brez vodne kopeli!) in služijo do 20 osebam! Odlična mešanica pite/sira!

  Blondije z rjavim maslom in čokoladnimi koščki burbonskega oreha

  Še en dokaz, da burbon naredi vse malo boljše! Te blondinke iz rjavega maslenega oreha so polne lepljive čokolade, hrustljavih orehov in burbona! In pripravljeni so v manj kot eni uri!

  Masleni oreh narežite in specite piškote

  Rezanje in peka piškotov je tako zabavna za pripravo, testo pa lahko za deževen dan shranite v hladilniku ali zamrzovalniku! Polni orehov orehov in prepojeni s čokolado so ti ne preveč sladki masleni piškoti z orehi orehi okusni ob skodelici čaja!