Przejdź do treści
Domača stran » Recipes » Ultimate Smoked Salmon Breakfast Sliders

Ultimate Smoked Salmon Breakfast Sliders

  Lepo soboto, prijatelji! SUPER hitro se oglasim, da vas pozdravim in z vami delim enega svojih najljubših receptov za malico vseh časov. Ultimate Smoked Salmon Breakfast Sliders —> ti dojenčki so YUM v žemljici.

  Te slastne male samice je tako enostavno sestaviti in poletele bodo z mize zjutraj, opoldne ali zvečer! To je garancija.

  Potrebujete samo žemljice, dimljen losos, slanino, rukolo in nekaj jajc! Preproste stvari. Popekli boste žemlje; popečemo slanino; in poširajte jajca. Zložite jih v plasti in postrezite! Vsako poširano jajce lahko potresete tudi s svežim koprom, če ga čutite. Mislim, da doda velike lepe točke in pohvali lososa. Ampak popolnoma odvisno od vas!

  Pripravljamo jih za božični zajtrk (skupaj s palačinkami z jajčnim likerjem in cimetovimi zvitki ter viskijem z brusnicami in cimetom) in če iščete dodatek k svojemu prazničnemu namazu v zadnjem trenutku, popolnoma podpiram, da so to vaš najljubši recept . Vsi jih bodo oboževali!

  Upam, da uživate v tem lepem dnevu! Se vidimo jutri z nečim sladkim.

  *Potrebujete pomoč pri poširanju jajca? Ta objava vas bo zlahka pripeljala tja!

  *Spodnji recept je super bazičen. Lahko ga zmešate tako, kot se vam zdi primerno 🙂

  *Če resno lovite jajca (tako kot jaz!), vam bo ta 4-lončni lonček za jajca brez prijemanja všeč. Enega smo dobili za božič lani in ga uporabljamo VES.

  Vrhunski diapozitivi za zajtrk z dimljenim lososom

  NATISNI RECEPT

  Sestavine

  6 žemljic

  6 jajc, poširanih

  1 funt dimljenega lososa

  6 rezin slanine, hrustljavo ocvrtih

  1 zvrhana skodelica rukole, oprane in posušene

  Navodila 

  Žemljice prerežite na pol in jih rahlo popecite v pečici ali toasterju. Odstavimo.

  V velikem loncu z rahlo vrejo vodo poširamo jajca. Če potrebujete podrobna navodila o tem, kako poširati jajce, sem vključil povezavo v telo objave.

  Slanino prepražite v veliki ponvi, da postane hrustljava.

  Prekajeni losos in slanino enakomerno porazdelite med 6 spodnjo polovico žemljic, nato pa na vrh položite pest rukole in poširano jajce. Postrezite takoj.