Przejdź do treści
Domača stran » Recipes » Sriracha Mac and Cheese

Sriracha Mac and Cheese

  Kremast, začinjen in neverjetno okusen Sriracha Mac and Cheese!

  Pozdravljeni prijatelji! Vesel nacionalni dan makaronov in sira!!!

  ↑ Ja, čisto prava stvar. Za praznovanje tega slastnega praznika sem se združil s prijatelji iz Wisconsin Milk Marketing Board, da vam predstavim mojo osebno najljubšo različico mac in sira: Sriracha Mac and Cheese!

  Vsak grižljaj je kremast, hrustljav, sirast nirvana in preprosto vem, da vam bo všeč!

  Ta mac and sir, narejen iz wisconsinskega cheddarja, colby-monterey jacka, sriracha omake, panko kruhovih drobtin in svežega mladiča, eksplodira z okusom, teksturo in osebnostjo! Najboljši del? Tako preprosto ga je narediti! Od začetka do konca Rekel bi, da ta jed traja NAJVEČ 30 minut. To pomeni, da lahko uživate v tem tolažilnem obroku kateri koli večer v tednu. Moj fant se je zaljubil v ta sriracha mac and sir, ko sem ga prvič naredila … zato recimo samo, da je v naši hiši na rednem kroženju 😉 Dodajte preprosto prilogo solate in večerja je GOTOVA.

  P.S. Ta sriracha mac and sir je zagotovo na bolj pikantni strani, tako da, razen če imate malčka, ki obožuje vročino, je ta morda samo za odrasle 😉 Sriračo lahko tudi prerežete na pol za bolj blago različico!

  Kliknite tukaj za celoten recept in navodila! Uživajte ♥

  Če poskusite ta recept, mi povejte, kaj mislite! Pustite komentar spodaj in ne pozabite posneti slike ter označiti #bakerbynature na instagramu! Ko vidim vaše stvaritve, mi polepša dan.