Przejdź do treści
Domača stran » Recipes » Začinjena Suya krila (Ocvrti piščanec Suya)

Začinjena Suya krila (Ocvrti piščanec Suya)

  Če imate radi sujo, vam bo všeč ta recept. Moral bi ga deliti v začetku tega tedna, vendar sem bil zaposlen s čiščenjem kuhinje; potem sem zbolel in upočasnil

  Radi imamo piščanca in uživamo v piščančjih perutnicah, vendar sem želel nekaj izjemnega okusa, zato sem pomislil na piščančjo sujo, ampak kako? Tukaj že imam en recept, vendar sem hotel nekaj hitrega brez težav.

  Ne vem, zakaj nikoli nisem pomislil na cvrtje piščanca za sujo. No, prepričan sem, da so nekateri sladokusci morda pomislili na to, a meni nikoli ni padlo na misel, da bi to naredil, in ko sem, sem bil prijetno vesel. Hrustljavost piščanca s papriko in zadimljenost začimbe suya je bila epska. Restavracije v Nigeriji morajo začeti pripravljati takšno sujo, o! 🙂 šuo!

  Čeprav je to ocvrto, bi ga lahko spekli na žaru ali v pečici, pa bi bilo še vedno čudovito. Ko sem naredil dvojni posnetek, piščanca ni bilo več. Sploh me ni skrbelo, ker sem res želel, da moji ajebutterji uživajo.

  Je ta recept glavni? Vsekakor! Naj bo stalnica tudi v vaši kuhinji
  Začinjena krila Suya   Shrani Natisni Čas priprave 1 ura Čas kuhanja 15 min Skupni čas 1 ura 15 min   Avtor: Nma Za porcije: 4 Sestavine

   Šest srednje velikih kril (narežite jih na 12)

   Začimba Suya ¼

   1 žlica suh čili v prahu

   1 žlička česna v prahu

   1 slivov paradižnik (nasekljan)

   polovica majhne čebule (nasekljan)

   1 mlada čebula (nasekljan)

   olje za plitvo cvrtje

   4 žlice . olje (ali manj) za okras

   ¼ skodelice koruzne moke (navadna moka deluje)

   ¼ skodelice riževe moke (neobvezno)

   sol po okusu

  Navodila

   piščanca operi in posuši ; nato začinite s soljo in pustite počivati ​​približno uro

   zmešajte koruzno in riževo moko skupaj s česnom v prahu in malo soli

   zmešajte ¼ skodelice začimbe suya s 4 žlicami olja in odstavite ~ 253~ Piščanca začinite z 1 žlico poprovih kosmičev in stresite v mešanico moke

   Segrejte nekaj olja na 350 stopinj in ocvrite krila, dokler niso zlato rjava in hrustljava. Lahko uporabite žar ali pečico, če vam je ljubše.

   Ko je piščanec pečen, dodajte sujo in mešanico olja skupaj s paradižniki in čebulo

  Lahko pa piščanca začinite in rahlo stresete moka, začinjena s česnom in soljo; nato ocvrite ali pecite za bolj zdravo različico.

  3.2.2925