Przejdź do treści
Domača stran » Recipes » Off-the-menu with S.Pellegrino

Off-the-menu with S.Pellegrino

  Živjo prijatelji! In lep petek! Danes sem zelo navdušen, da lahko z vami delim kratek povzetek NEVERJETNEGA dogodka S.Pellegrino Live Off The Menu, ki sem se ga imel srečo udeležiti prejšnji teden. Dogodek je gostil S.Pellegrino v zelo kul studiu Bath House (ki se nahaja v East Villageu) in to je bila zagotovo ena najboljših noči, kar sem jih imel v zadnjem času! Mislim, katera deklica ne mara, da se naliči, obleče v modno obleko in se sreča s kopico svojih blogerskih prijateljev za noč plesa, pijače in jedi — eeeeeeeeeeeeeeee dela.

  Stvari, ki jih imenujem delo ————-> Živeti sanje 🙂

  Tema te čudovite S.Pellegrino zabave je bila V ŽIVO IZ JEDILNIKA in oh, fant, smo sploh kdaj. Kaj torej pomeni živeti brez jedilnika? Prepričan sem, da je vsak gost odšel z drugačno definicijo. Toda zame je to pomenilo živeti pogumno –  in svobodno – z vsakim požirkom, grižljajem in plesnim gibom. Všeč so mi bili nenavadni preobrati, ki jih je osebje zabave S.Pellegrino dalo na klasične italijanske tematske predjedi, koktajle in dekoracijo, in odšel sem z občutkom navdiha, da tudi sam živim malo bolj IZVEN menija. Da – KMALU imam nekaj zelo zabavnih italijanskih receptov 🙂 Imate radi italijansko hrano tako kot mi?! Resnično upam!

  Ko smo že pri hrani, moram nakloniti kapo – in poslati veliko ogromno zahvalo – kuharju, ki je napolnil naše trebuhe z jedjo za jedjo čudovito pripravljene hrane – in spravil vsa dekleta za mizo v hihitanje in smejanje. samo malo… Chef Michael Voltaggio —————-> Super chef!!! Pravzaprav Top Chef, če smo natančni. Zmagal je v 6. sezoni oddaje in mah heart!

  Pot do mojega <3 je očitno poln krožnik-kratka rebra 😉 Nom.

  Večerja je bila postrežena na čudoviti strehi in vsaka najmanjša podrobnost je bila popolna! Predvajali so celo film, projiciran s stene … Prepričan sem, da je bil La Dolce Vita, vendar nisem 100%.

  Hvala, ker ste mi dovolili, da z vami delim svojo posebno noč in upam, da vas bo navdihnila, da boste v vsakdanjem življenju živeli malo bolj drzno in pustolovsko. Verjemite mi, življenje zunaj menija je tam, kjer je 😉 Prav tako ne pozabite sodelovati v nagradni igri S.Pellegrino Off the Menu in osvojiti letno zalogo gazirane vode IN nepozabno v eni od restavracij vašega najljubšega kuharja. Pravim, da vstopite takoj 😉 Vse kar morate storiti je, da ustvarite tablo na Pinterestu in jo napolnite z ustvarjalnimi recepti in idejami za večerjo! Za navdih si lahko ogledate mojo ploščo Off the Menu Pinterest!

  In ne pozabite si ogledati zabavnega videoposnetka dogodka na YouTube strani S.Pellegrina!

  Izbrana sem bila za to priložnost kot članica skupine Clever Girls Collective in vsebina in mnenja, izražena tukaj, so vsa moja.