Przejdź do treści
Domača stran » Recipes » Ocvrte in pečene jajčne zvitke iz govedine in kozic

Ocvrte in pečene jajčne zvitke iz govedine in kozic

  Razmišljal sem o ljubezni in o tem, kaj pomeni različnim ljudem in pogledal sem ta recept in videl, kako različen; še kako podoben je originalu. Ko pomislite na jajčne zavitke, pomislite na Kitajce ali Japonce. Prva stvar, ki vam pride na misel, ni suya 🙂 Hitro naprej na danes in kako sem uporabil podobno metodo, vendar z drugačnim polnilom. Uporabil sem nekaj kozic in govejo sujo. (Lahko uporabite tudi nekaj piščančje suje). Ko razmišljate o odnosih in pristni ljubezni, se vedno združita dve osebi z različnimi ozadji, kljub vsemu. Zdaj pa poglejte, kako sem združil okus suje z netradicionalnim nigerijskim jajčnim zvitkom.

  Ta recept je nastal nekega dne, ko sem iskala način, kako v svoje recepte vključiti azijski stil kuhanja. Če na kakršen koli način uživam v hrani, je to s takšnimi fuzijami. Ker je moj blog znan po točno določeni vrsti hrane z določenega območja, ne bi želel niti malo zmešati svojih bralcev, zato bom raje spojil okuse. Enako z ljubeznijo, gre za kompromis. Ljubezen ni sebična, ljubezen išče načine, kako narediti stvari bolj gladke; da bodo vsi (obe) vpleteni zadovoljni.

  Nazaj na pravi recept. Čeprav lahko sami naredite zavitke jajčnih zvitkov, sem se odločil za različico, kupljeno v trgovini. Kasneje bom objavila objavo o tem, kako pripraviti doma narejene zavitke iz jajčnih zvitkov. Želel sem se samo prepričati, da imam ta recept, preden naredim kaj dodatnega. Stvari lenega kuharja 🙂 Če želite, lahko mešanici med dušenjem dodate nekaj sojine omake. Temu nisem dodal nobene sojine omake.

  Tisti na #fitfam naj vas ne bo strah. Svojega bi lahko spekli za bolj zdravo porcijo in je prav tako dobrega okusa. Obljubim!

  Naredila sem jih nekje v hladni sezoni in iz nekega razloga sem se držala recepta. Oprostite za to, ljudje … ker sem predolgo držal to neverjetno stran od vas. Zdaj pa naredi nekaj! Bodi kuhinjski super junak, kakršen si želiš in naj bo sila s teboj #sprinklesfairydust!

  Če želite, jih lahko pripravite tudi v spomladanske zavitke 🙂
  Ocvrta in pečena govedina in kozice Suya Jajčni zvitki   Shrani Natisni Pripravljalni čas 15 min Čas kuhanja 30 min Skupni čas 45 min   Avtor: Nma Porcije: 12 Sestavine za nadev

   10-12 ovojov jajčnih zvitkov

   1lb suja iz kozic (narezana na drobni koščki)

   1b govejega suya (nastrganega)

   1 majhna čebula (na tanko narezana)

   3 majhni stroki česna (mleti)

   1 cm ingverja (nariban)

   polovica drobno narezanega zelja

   2 slivova paradižnika (neobvezno. odstranite semena in narežite na drobne koščke)

   1 žlička kokosovega olja

   1 žlička čilija v prahu ali kosmičev

   sol po okusu

  Za pomak

   1 avokado (pasirano)

   1žlička medu

   1žlička česnove paste

   sok limete

   1žlička čilijevih kosmičev

   ščepec soli

   olje za cvrtje

  Navodila

   sestavine za pomak zmešamo in postavimo v hladilnik, da se ohladijo.

   V ponvi segrejemo olje; nato dodajte čebulo in česen, pražite, dokler česen ne zadiši. Dodajte ingver in paradižnik. Pražite, dokler se paradižniki ne zreducirajo. Prilijemo zelje in pražimo nekaj minut. Dodajte suya kozico ali govejo suya; skupaj s čilijem. Začinite po okusu in odložite.

  za sestavljanje nadeva sledite spodnjim korakom

   (dodajte kateri koli nadev, ki ga uporabljate, in s konicami prstov premažite robove z malo voda) (v tem primeru kozice ali goveja suya; skupaj z dušeno zelenjavo)

   (zaprite, kot bi kuverto)

   (zvijte, da zaprete, in na konici namažite malo vode)~253 ~

   segrejemo olje ali pečico na 350 stopinj in cvremo ali pečemo do zlato rjave barve (po pečenju ne porjavi vedno. pečemo le tako, da obrnemo po 5-10 minutah na vsako stran)

  3.2.2925