Przejdź do treści
Domača stran » Recipes » Moja poletna lepotna rutina

Moja poletna lepotna rutina

  Moj najljubši letni čas je skoraj tukaj! POLETJE. Zame poletje pomeni dolge dneve na plaži, lepljivo sladke popoldneve in večere zunaj, kjer uživamo v vseh zabavnih dejavnostih, ki nam jih omogoča toplejše vreme.

  Ena velika sprememba, ki prihaja s tem premikom temperature, je prilagoditev moje lepotne rutine. Zimski losjoni in temna ličila ne bodo več; Pozdravljeni, lahki, vetroviti, naravni izdelki!

  Vprašanje: Ste navdušeni nad poletjem? Imate kakšne poletne lepotne nasvete in trike, ki ste jim zvesti?

  Danes sem navdušen, da se združujem s Schick® in St.Ives, da bi z vami delil kratek vpogled v izdelke, ki jih uporabljam in za katere se zanašam, da se počutim hladno, sveže in samozavestno vse poletje. Brez skrbi – ni nič norega! Samo nekaj kakovostnih izdelkov, ki so dostopni, jih je enostavno najti in v katerih se počutim čudovito, ne glede na to, kako visoko se temperatura dvigne 😉

  Moja poletna rutina so gole kosti. Daj mi dobro britvico (svilnato gladke noge so OBVEZNE), nekaj najboljših izdelkov za nego kože, svetel lak za nohte, hladne odtenke, udobne kratke hlače in ljubek bikini in pripravljena sem. Obsedena sem z britvico Schick® Hydro Silk Trimstyle! Zabavna je za uporabo in rezultati so čudoviti. Za moj obraz je moj piling St. Ives Fresh Apricot Scrub. Ta piling za obraz dejansko uporabljam že od srednje šole! Mojo kožo pusti mehko in sijočo —–> LJUBEZEN. In ker že govorimo o St. Ivesu, naj vam povem, kako zelo obožujem njihovo čistilo za telo Oatmeal & Shea. Je kremasto, čudovito diši in mojo kožo vsakič naredi čisto in mehko! Čudoviti izdelki St. Ives so narejeni iz 100 % naravnih sestavin, so brez parabenov, hipoalergeni in dermatološko testirani! Lahko slišim AMEN?! Če želite najti te izdelke, pojdite v trgovine Ahold, ki vključujejo: Stop & Shop, Giant in Martin’s.

  Še nekaj zabavnih dejstev: Schick Women’s Shave je sponzor Pitch Perfect 2. Dejansko lahko od aprila 2015 zgrabite omejeno serijo pakiranih izdelkov Pitch Perfect 2 (Schick Hydro Silk Razors, Skintimate Shave Gel, Schick Intuition®, Schick Quattro For Women® ). Če ste videli prvi Pitch Perfect, sem prepričan, da vam ni treba prepričati o številnih razlogih, da bi bili navdušeni, da bo izšel drugi! Če še niste videli prvega, zgrabite svoja najljubša dekleta in si doma privoščite filmski večer, preden si ogledate novega v kinu. Oglejte si ta zabavni glasbeni video RockYourLegs za nekaj zabavnih minut in kliknite tukaj, če želite izvedeti več o kampanji. Pripravljene, obrijte se, sijte, dame!

  To je sponzoriran pogovor, ki sem ga napisal jaz v imenu Schick® & St. Ives®. Mnenja in besedilo so vsi moji.