Przejdź do treści
Domača stran » Recipes » Brokoli rabe, pečena rdeča paprika in sir na žaru provolone

Brokoli rabe, pečena rdeča paprika in sir na žaru provolone

  Pozdravljeni prijatelji! Danes z vami delim nekaj, kar mi je pri srcu (in trebuhu!) zelo blizu: brokoli rabe, pečena rdeča paprika in sir provolone na žaru! To je brezmesni obrok, po katerem hrepenim bolj kot po katerem koli drugem, in tako preprosto ga je pripraviti, da vem, da mu boste tudi vi močno padli. Seznam sestavin za ta recept je majhen, a močan. Obužujem to. Omogoča, da vsaka edinstvena sestavina zasije. In to je tisto, kar želite, ko delate z drznimi, svežimi okusi.

   

  Liki vključujejo svež brokoli rabe, pečeno rdečo papriko in sir provolone, kruh, maslo, olivno olje, česen, sol in poper. To je to!

   

  Česnov brokoli rabe eksplodira s tolikšnim odnosom in okusom, vendar ga ukrotita sladka pečena rdeča paprika in kremast sir provolone. Ovita med 2 kosoma maslenega kruha na žaru je kot … HELLO ljubimec.

   

  Enostavno, okusno in gotovo všeč! Upam, da vam je ta sendvič všeč tako kot nam.

  Če poskusite ta recept, mi sporočite! Pustite komentar spodaj in ne pozabite posneti slike ter označiti #bakerbynature na instagramu! Ko vidim vaše kuhinjske stvaritve, mi polepša dan.

  Brokoli Rabe, pečena rdeča paprika in provolone sir na žaru

  NATISNI RECEPT

  Sestavine 

  2 žlici oljčnega olja

  2 stroka česna, narezana

  1 velika glava brokolija rabe, očiščena

  2 veliki pečeni rdeči papriki, narezani na dolge, tanke trakove

  8 rezin ostrega provolona~253 ~8 rezin kruha

  4 žlice masla, zmehčanega

  Navodila 

  Velik lonec zelo osoljene vode zavrite. Dodamo brokoli rabe, premešamo in pustimo kuhati 30 sekund. Odstranite z jeziki in hitro prenesite v ledeno kopel, dokler se popolnoma ne ohladi. Posušite s papirnatimi brisačami.

  V veliki ponvi ali pečici segrejte oljčno olje. Dodamo brokoli in pražimo 2 minuti. Dodamo česen, ščepec soli in popra ter kuhamo še 3 minute oziroma toliko časa, da se brokoli rahlo zmehča. Odstranite iz ponve in preložite na čist krožnik.

  Na eno rezino kruha položite 1/4 brokolijeve rabe, paprike in sira. Na vrh položite dodatno rezino kruha, nato previdno, a izdatno namažite obe zunanji strani z maslom.

  Veliko ponev segrejte na srednjem ognju. Ko je vroč, dodajte sendvič in pecite na žaru na vsaki strani 2-3 minute ali dokler kruh ne postane zlatorjav in sir brbota. Ponavljajte, dokler niso narejeni vsi sendviči, in postrezite naenkrat.