Przejdź do treści
Domača stran » Recipes » 5 zabavnih filmskih prigrizkov + filmski pogovor

5 zabavnih filmskih prigrizkov + filmski pogovor

  Vesel torek, prijatelji! Danes govorimo o filmih, prigrizkih in še marsičem drugem. Ali ste ljubitelj filma? Smo veliki in si poskušamo ogledati nov film doma in enkrat na teden v kinu. Ko doma gledamo filme, jih rad dodatno zabavam tako, da pripravim nekaj okusnih priboljškov, ki jih lahko uživam med filmom. Prejšnji konec tedna je prišlo nekaj mojih deklet, da bi gledalo Pitch Perfect (prvo!) in pripravil sem nam celo mizo sladkarij.

  Tu je mojih 5 najboljših filmskih prigrizkov, ki jih lahko pripravite doma:

  1) Domače ploščice TWIX! So vse, kar imate radi pri klasičnih sladkarijah, in še veliko več.

  2) Srčki iz arašidovega masla obliti s čokolado! Tako kot pri Reese … vendar domače in zelo čudovito. Poleg tega je oblika srca čudovita.

  3) Črno-beli Funfetti krofi! Te kar kričijo ZABAVNO.

  4) Sladke in slane čokoladne granole z arašidovim maslom! Zdravo in okusno.

  5) Zdravi mini mafini s cimetovim sladkorjem – popolnoma popestljivi!

  Zdaj, ko imamo pokrite prigrizke, se pogovarjajmo o filmih! Kot sem že omenil, sem za dekliški večer pripravil vse zgoraj naštete čudovite poslastice. Moja prijateljica Leslie je bila edina v naši skupini, ki ni videla Pitch Perfecta, in ker imamo vsi dekliški večer glej drugo, zdelo se mi je pomembno, da jo pospešimo! Bil je čudovit dekliški večer, poln smeha, petja in seveda HRANE. Lahko rečemo, da smo zelo navdušeni nad našim prihajajočim filmskim večerom Pitch Perfect 2!

  Današnjo objavo vam ponosno predstavljajo dobri ljudje Schick® Women’s Shave. So čudoviti sponzorji Pitch Perfect 2 in v čast filma ponujajo omejeno izdajo embalaže Pitch Perfect 2 za Schick® Hydro Silk Razors, Skintimate® Shave Gel, Schick Intuition®,  Skintimate® Quattro For Women®. Zabavno, kajne?

  ~ 152 ~ Še zadnja stvar, vsi! Ta mesec Schick® izvaja promocijo za BREZPLAČNO (woot woot) vstopnico za film za ogled nove uspešnice Pitch Perfect 2, ki bo zelo kmalu na sporedu v kinematografih v vaši bližini. Promocija poteka od 26. 4. do 23. 5., in če želite več informacij, pojdite na spletno mesto akcije, kjer boste izvedeli več.

  Upam, da vam je bila ta objava všeč, in hvala, da ste mi dovolili, da z vami delim blagovne znamke, ki jih imam rad in uporabljam! !

  To je sponzoriran pogovor, ki sem ga napisal jaz v imenu Schick®. Mnenja in besedilo so vsi moji.