Przejdź do treści
Domača stran » Recipes » 1. letni praznik Baking Bonanza

1. letni praznik Baking Bonanza

  Jutri je velik dan! Tessa iz Handle the Heat in jaz začenjava prvo letno praznično peko Bonanza!

  Torej, kaj to pomeni za vas?! Veseli me, da ste vprašali.

  Tole lahko pričakujete od naše 1. letne praznične pekovske bonance:

  • 20 popolnoma novih preizkušenih receptov. S Tesso sva brezupno predana temu, da ti zagotoviva najboljše recepte in mesece sva izpopolnjevala tiste, ki jih bova delila v tej seriji. Glede na to, da sva oba navdušena peka, bo večina receptov sladkih, v mešanici pa imamo zate tudi nekaj slanih presenečenj. Na tej zabavi se najde nekaj za vsakogar!
  • Namigi in triki! Če redno berete Baker by Nature, verjetno že veste, da sem obseden s tem, da vam podam vse svoje skrivne nasvete in trike za uspeh receptov, in če ste redni bralec Handle the Heat, verjetno že veste Tessa je obsedena z znanostjo peke. Združujemo naše nabore spretnosti, da vam ponudimo ogromno trikov, s katerimi bo vaša praznična peka zabavna, enostavna in seveda okusna.
  • Darila!!! »To je čas, ko ga lahko podarimo tistim, ki jih imate radi – in resno vas ♥ pozdravljamo. Zato bodite pozorni na izjemna darila, ki smo jih pripravili za vas.
  • Viri! Pripravili smo neverjetne vodnike za darila, koristne povzetke receptov in še veliko več.
  • Presenečenja! Kajti kakšna bi bila praznična sezona brez nekaj?

  Najboljši način, da sledite naši 1. letni praznični pekovski bonanci, je, da se naročite na naše poštne sezname. Tako boste prejeli vsako posamezno objavo v svoj nabiralnik! TUKAJ lahko spremljate tudi našo Pinterest ploščo Holiday Baking Bonanza, kjer bomo objavili veliko prazničnih navdihov, TUKAJ pa se lahko pridružite naši brezplačni zasebni skupnosti na Facebooku, kjer bomo delili vse svoje objave in odgovarjali na vašo peko vprašanja in klepet z vami o počitnicah!

  Če preizkusite katerega od naših receptov za praznično peko bonanza, nam to sporočite tako, da jih označite z #holidaybakingbonanza – RADI bomo videli vaše kreacije. Prav tako ne pozabite slediti obema na Instagramu tukaj in tukaj!