Przejdź do treści
Domača stran » Recipes » 10 minut z RMD (Richard Mofe Damijo). Vaš najljubši MCM

10 minut z RMD (Richard Mofe Damijo). Vaš najljubši MCM

  Ko sem bila odraščajoča, je bila Richard Mofe Damijo sanje vsakega mladega dekleta in očarljivi princ. Zdi se, da te dni celo omedli več odraslih žensk, ne da bi se tega sploh zavedal. Zdi se, da se Richard Mofe Damijo AKA RMD nikoli ne stara. Pravzaprav se stara nazaj. Bolj ko siva njegova brada raste, bolje je videti. Pravzaprav, če je Deyemijeva brada pravi Črni panter, je RMD-jeva sol in poper brada celotna ekipa Marvel. Je edini nigerijski igralec z zelo priljubljenimi in priznanimi začetnicami (RMD). Igral je v številnih klasikah, kot so “Violated”, “out of bounds” in “diamond ring”. Vedno je igral čednega zaljubljenca, ki bi skoraj umrl zaradi ljubezni. Te dni je moj najljubši njegov film “Poročna zabava”. Igra tudi gospoda X v svoji družinski seriji.

  Spomnim se, da sem si, ko sem bila odraščajoča deklica, rekla, da se bom poročila z RMD-jem 😀 Prosim, ne zavijajte z očmi vame, ker vas ima veliko še vedno takšne fantazije in še vedno objavljate njegove slike kot svojega bodočega očka 😛 Te dni , RMD mi je bolj kot stric. Z njim je lahko govoriti, prepozna trdo delo, spodbuja, kjer je treba. Pogovarjanje z njim se je zdelo, kot da bi se pogovarjal s pravim Herkulom; polbog. Bilo je tako nadrealistično in dobesedno sem se morala zaustaviti pred krikom, ko je privolil v intervju z menoj.

  Ko gre za RMD-jev smisel za oblačenje, je zelo vsestranski oblačevalec. Preide lahko od ležernega do elegantnega do tradicionalnega in zelo oblečenega, vse v enem dnevu. Tvoj najljubši #MCM je tudi tvoj najljubši #zaddy 😛

  Spomnim se, ko sem ugotovil, da mi RMD sledi na Instagramu, sem obiskal svojo stran na Facebooku in glasno zavpil. Bilo je kot zadetek na loteriji, nekakšna uresničitev sanj. Nisem se nameravala poročila z njim, ni bil moj očka, ampak glej boga, hehehe 🙂 Bila sem bolj zvezda kot karkoli drugega. Ne zanima me, koliko je vreden. Vsak dan lahko strmi vame cel dan 🙂

  Ena stvar, ki jo občudujem pri človeku, ki je RMD, je njegova vera in način, kako se zanaša na Božjo milost za vse, kar je. Mnogim priljubljenim ljudem ni lahko širiti sporočila, ki je Božja milost. Ampak Bros, zakaj je tvoja najljubša hrana fižol? Če je bil moin moin, jaz za gree.

  Še ena stvar, zaradi katere je RMD lep, je njegovo spoštovanje do žensk. Še nikoli nisem videl moškega, ki bi slavil ženske tako kot on. Ko se je pridružil mojemu praznovanju mednarodnega dneva žena, sem bila tako navdušena, a smešno je bilo, da je bilo zame tokrat bolj tiho praznovanje. Bolj sem bila v strahu, da me bo nekdo, za katerega sem mislila, da je precej nedosegljiv, slavil na tak način in je celo videl, da sem vreden praznovanja.

  Morate samo prebrati naš intervju spodaj, da bi razumeli enigmo, ki je RMD. Kot da ga poznaš, potem pa ga res ne in to je čudovita stvar.

  NLC: Ste igralec. Kaj vas je pripeljalo do tega poklica?
  RMD: »Igranje je in bo vedno moja prva ljubezen. Nikoli se nisem ukvarjal z igranjem zaradi slave, ker takrat ni bilo toliko slave, da bi jo pridobil. Zato bi rekel, da me je moja strast pripeljala do igranja.”

  NLC: Kako usklajuješ svoje družinsko življenje, vlogo moža in vlogo priljubljenega igralca?
  RMD: »Enako mi je uspelo uravnotežiti desetletja, kar je po božji milosti. Nikoli ne morem preveč poudariti vloge, ki jo je Božja milost odigrala v mojem življenju.”

  NLC: Lahko rečem, da si očiten gurman. Katera je vaša najljubša hrana in kako pogosto jo jeste?
  RMD: »Obožujem fižol. Fižol lahko jem cel dan vsak dan in res ga, no, večinokrat.”

  NLC: Kako ste se prebili na filmsko sceno?
  RMD: “Vztrajnost, marljivost, trdo delo in kar je še pomembneje, Božja milost.”

  NLC: Kako s svojim delom vplivate na skupnost okoli sebe?
  RMD: »Pred kratkim sem govoril s skupino mladih moških v programu WARIF in jih izobraževal o tem, kako ne spolno, fizično, čustveno ali duševno zlorabljati žensk in kako so lahko tudi zaščitniki in ne storilci ali pomočniki. Imam tudi množico mladih, ki jih mentoriram, in z ženo vodiva projekt, v katerem vračamo sredstva za izobraževanje in preživetje prikrajšanih, zlasti v moji neposredni lokalni skupnosti, vendar je to nekaj, kar skrivamo, ker ne počni tega za ‘gram’.”

  NLC: Kako ste ugotovili, da je vaša strast igranje?
  RMD: “Recimo samo, da sem odraščal in odkril, da želim biti na odru, želel sem biti glas, moč, učinek.”

  NLC: Ko gre za vašo kariero, kje se vidite v prihodnosti?
  RMD: “Narediti več, kot sem kdajkoli naredil.”

  NLC: Katere stvari želite, da vemo o vas, pa je ne vemo?
  RMD: “Sem odličen kuhar in rad kuham.”

  NLC: Videl sem zgodbo, ki ste jo delili o sebi na Instagramu. Šlo je za to, da poskušam rasti in uspeti ter biti zvest z malo. Kaj vas je k temu spodbudilo?
  RMD: »Moj cilj v življenju je motivirati in navdihovati. Zato poskušam, kakor koli lahko, govoriti vsaj z eno osebo, ki takrat potrebuje navdih.”

  NLC: Kaj bi svetoval meni in drugim, ki sledijo svoji strasti? je moja hrana?
  RMD: »Samorazvijajte se, zaupajte procesu, vložite delo, vedno iščite načine za dvig, razvijajte svojo umetnost in ne prenehajte zaupati Bogu.«

  Hvala gospod. Naj božja milost vedno ostane z vami 🙂