Przejdź do treści
Domača stran » Recipes » 10 minut z Adekunle Gold. Orente!

10 minut z Adekunle Gold. Orente!

  Elegantni Adekunle Gold! Eden in edini mojster Orente! Če ste kdaj slišali nigerijsko pesem “Pick up” in vam je bila všeč; potem vam je samodejno všeč Adekunle Gold. Ja, na silo je 😛 . Ni samo gurman, ampak je eden od glasbenikov, ki so ga Nigerijci opazovali, kako raste. Sprva, ko sem mu poslal e-pošto, sem mislil, da me bo odpihnil, toda stari se je odzval in prav tako takoj.

  2016/2017 je bilo uspešno leto za Adekunle Gold. Z mojo najboljšo prijateljico sva Adekunle Gold prvič opazili na Simisolini strani na Instagramu pred leti. Nekaj ​​let kasneje sem slišal pesem “Pick up.” Šla sem na Instagram in z glasom tega tipa sem postala zaljubljena; potem sem vprašal svojega prijatelja, “ali ta tip ni bil Simijev bruh/bae tisto leto?” Prelepo!

  Ne samo, da je znan po svojem divjaštvu/ploskanju na Twitterju, ampak je tudi prizemljen in nikoli ne pozabi svojih korenin.

   

  Ko sem razmišljal o zvezdnikih, ki bi jih lahko intervjuval, mi je prišel na misel gospod Adekunle. Ne vem zakaj, ampak Adekunle, moram reči, da te ljubim bolj; saj vem, da si tudi ti naivnež Ayamase. No serenren 🙂

  Uživajte v spodnjem intervjuju:

  Nigerianlazychef: Ste glasbenik. Od kod prihajate v Nigeriji?

  Adekunle Gold: “Otok Lagos.”

  Nierianlazychef: Kako usklajuješ svoje resnično življenje in to, da si priljubljen glasbenik?

  Adekunle Gold: »Biti glasbenik je moja resničnost. Imam srečo, da ljudje poznajo mojo glasbo. Če bi me torej vprašali, kako se soočam z nečim, kar je bil prvotni namen, bi pomenilo, da imam s tem težave. Jaz ne.
  Hvaležna sem, da me ljudje poznajo.”

  Nigerianlazychef: Ti si očiten gurman. Katera je vaša najljubša hrana in kako pogosto jo skuhate/pojeste?

  Adekunle Gold: “Obožujem Ayamase, še posebej, ko je temno zelen in vsebuje ocvrto meso”

  Ayamase zate Adekunle..

  Nigerianlazychef:  Kako ste se prebili v glasbeno industrijo?

  Adekunle Gold: »Sade sem napisal leta 2014, bila je priredba pesmi One Directions Story of my Life, res je vzletela in ostalo je šele začetek.«

  Nigerialazychef: Kako s svojim delom vplivate na skupnost okoli vas?

  Adekunle Gold: »Verjamem, da moje pesmi to naredijo zame. So pesmi, ki poudarjajo moralo, ljubezen in pošteno življenje. Obstajajo vzroki, ki me zanimajo in bi jim kmalu posvetil svoj čas in trud. Samo opazujte ta prostor.”

  Nigerianlazychef: Kako ste ugotovili, da je vaša strast glasba?

  Adekunle Gold: ” Pravzaprav kot otrok nisem vedel, da znam peti. Imel sem teto, ki je bila zborovodkinja drilskega narednika. Pripeljala nas bo (moji mali sestri in jaz) ven in poskrbela, da bomo peli ob mesečini. Ne bo nas izpustila, dokler ne udarimo po vsaki tipki in vsaki noti. Zaradi tega sem postal neverjetno tekmovalen v cerkvi, da sem vodja zbora …«

  Nigerianlazychef: Kje se kot glasbenik vidiš v prihodnosti?

  Adekunle Gold: »To rečem zelo pogosto, moj cilj je biti brezčasen. Nisem v poslu, da bi ustvarjal glasbo za enkratno uporabo, želim, da me moja pesem preživi, ​​želim, da kanyeji iz leta 2075 vzorčijo mojo glasbo. In vedno želim zveneti kot jaz, slog spremljevalke je lahko drugačen, vendar nikoli ne želim izgubiti svojega zvoka.”

  Nigerianlazychef: Vaš instagram vir je poln čudovitih slik vas in vaše cvetoče kariere. Kaj želite, da vemo o vaši karieri in skromnih začetkih?

  Adekunle Gold: »Mislim, da še vedno želim, da veš, da sem še vedno na svojih majhnih začetkih, ne verjamem, da sem še prišel. Imam velike sanje in ambicije, trenutno samo delam in uživam na poti.«

  Nigerianlazychef: Delite z nami eno stvar, ki je ne vemo o vas.

  Adekunle Gold: »Resnično sovražim mokra tla, postanem zelo razdražljiv, ko vidim tekočino na tleh. lol.”

  Ngwanu Adekunle; tukaj je tvoj znak za mokra tla..

  Nigerianlazychef: Kaj bi svetoval meni in drugim, ki sledijo svoji strasti? je moja hrana?

  Adekunlegold: “Doslednost! tudi ko ne vidite rezultatov, se bo svet sčasoma uklonil vaši volji, če boste ostali dosledni.”

  Adekunle lahko spremljate na Instagramu na @adekunlegold

  Twitter @adekunleGold. Če si želite ogledati njegove videoposnetke, sledite in se naročite na njegov račun na YouTubu AdekunleGoldVevo