Przejdź do treści
Domača stran » Recipes » Strawberry Nutella Shortbread Bites

Strawberry Nutella Shortbread Bites

  Ne vem zate, ampak ko pride poletje, obožujem preproste dobrote brez peke! Popolne so za tiste lepljive dni, ko je prevroče, da bi sploh pomislili, da bi jih dali v pečico. Odlične so tudi za dneve, ko želite//potrebujete sladico, pa nimate časa za kaj resnega. Moram priznati, da obožujem tudi preproste sladice, saj vsebujejo zelo malo umazane posode 🙂

  Ta sladka, preprosta poslastica z jagodami in Nutello je sestavljena iz 3 sestavin, sestavljanje pa traja približno 5 minut. Najboljši del? V teh 5 minutah boste prejeli čudovito//precej gotovo poslastico, ki bo vsem všeč! Kako sladko je to?

  Osnova te poslastice so Walkers kratke spodnje hlače. Iskreno obožujem njihove piškote iz krhkega peciva in ko ne pečem svojih, vedno uporabljam to znamko. In nisem plačan, da to rečem 😉 To je samo resnica!

  Všeč so mi tudi ljubke majhne oblike, v katerih so njihovi piškoti. Ali niso ti malo podobni rezinam pite? Mmm… PITA!!!

  Ker so vaši piškoti že pečeni in pripravljeni, da jih polepite, je vse, kar morate, da vsak piškot premažete z malo nutele, na vrh položite jagodo in postrežete!

  Vidite? Kako enostavno je to!? Ni ravno recept, vem. Ampak zelo ljubka// okusna// zabavna ideja za naslednjič, ko boste potrebovali hiter priboljšek – in to potrebujete hitro!

  Grižljaji iz krhkega peciva z jagodno nutello

  NATISNI RECEPT

  Sestavine 

  (2) 5,3 unč paketov Walkers Shortbread Petticoat Cookies

  1/2 skodelice Nutelle, na sobni temperaturi in zmešane do popolne gladkosti

  1 skodelica narezanih jagod

  Navodila 

  Vsak piškot premažite z majhno količino nutele. Na vrh dajte jagodo in takoj postrezite!