Przejdź do treści
Domača stran » Recipes » Nutella & Cream Cheese Pie Pops

Nutella & Cream Cheese Pie Pops

  PI DAN! Naredimo to. Ker mini pita, polnjena z nutello in kremnim sirom, ne čaka nikogar.

  Rekel sem, da mini pita, polnjena z nutelo in kremnim sirom, nikogar ne čaka! Ste pripravljeni?

  Joj. Dobro. Vredu. Torej … kje začeti? Predvidevam, da je skorja dobro mesto kot vsako drugo. In kakšna skorja je! Kosmičast, maslen in rahlo pikast z majhnim kančkom cimeta – to je sanjsko! Tudi ta skorjica je narejena s kremnim sirom, zato se kar topi v ustih. Ponavljam – to so sanje.

  Nadev za te pite pops ne bi mogel biti lažji! Klica nutelle sreča kepico kremnega sira – to je to.

  Spremenijo se skupaj med dvema zasanjanima listoma skorje, preden jih namažemo z jajčno pasto in potresemo s sladkorjem. Nato samo previdno zapičite palčko za torte in že so pripravljene za v pečico.

  Vidite? Enostavno kot pita.

  Ker so to pite pops in so majhne, ​​se morate prepričati, da jih ne spečete preveč! Naredil sem tri različne serije teh pri različnih temperaturah in časih peke, spodaj navedena pa bo povzročila zlato, kosmičasto pito. Toda nekaj dodatnih minut v pečici in bodo temni in veliko manj luskasti. Morala zgodbe: Pazite na časovnik! Ali pa se bodo pojavili kot spodaj. Ni slabo… le malo pretemno za moj okus 😉

  Vesel dan Pi, prijatelji! In lep vikend.

  *Testo za pito se lahko med delom z njim razpade ali razpade – ne skrbite – samo s prsti ga nežno zmečkajte nazaj skupaj.

  *Testo za pito mora biti HLADNO. Če kadar koli postane pretoplo, ga vrnite v hladilnik za 15-20 minut.

  Nutella & Cream Cheese Pie Pops

  NATISNI RECEPT

  Sestavine

  Za skorjo za pito:

  2 skodelici nebeljene večnamenske moke

  1/2 čajne žličke soli

  1/2 čajne žličke pecilnega praška

  1/4 čajne žličke cimeta

  1 skodelica ( 16 žlic) hladnega neslanega masla

  1/2 skodelice kremnega sira, narezanega na drobne kocke

  Za vložitev:

  4 unče kremnega sira

  4 unč Nutelle ali drugega lešnikovega namaza

  Za premaz:

  1 stepeno jajce

  Sladkor za posipanje

  Navodila 

  Za skorjo za pito:

  Moko, sol, pecilni prašek in cimet zmešajte skupaj. Dodajte maslo in kremni sir ter ju vmešajte, da dobite grobo/drobtinasto zmes, večino masla in kremnega sira pa pustite v velikih kosih velikosti graha.

  Testo zvrnite na pomokano delovno površino in ga prinesite skupaj z nekaj hitrimi gneti.

  Testo potapkajte v grobo 10″ poleno, vrh rahlo pomokajte, nato ga razvaljajte v pravokotnik 10″ x 10″. Obe strani testa potresite z moko, nato ga zložite tri kot črka.

  Testo obrnite, rahlo potresite z moko, nato ga ponovno razvaljajte v pravokotnik 8″ x 10″. Ponovno prepognite na tri. Testo zavijte in ohladite vsaj 1 uro pred uporabo .

  Ko je testo pripravljeno:

  Pečico segrejte na 375 stopinj (F).

  Testo razvaljajte v kvadrat 16″ x 16″; debelo mora biti približno 1/4 palca .. Z majhnim okroglim rezalnikom (uporabil sem 2 1/2 palca širok rezilo za piškote) izrežite čim več krogov, pri čemer pazite, da ostane sodo število.

  Vstavite približno 1/2 čajne žličke nutelle in 1 /2 žlički kremnega sira na pol izrezov, pri čemer pustite rob približno 1/4 palca, da med peko ne pušča.

  Postavite palčko lizike na sredino vsake napolnjene oblike, pri čemer pazite, da je vrh palčke pritrjen in ne bodi skozi testo.

  S čopičem za pecivo navlažite robove vsake nadevane skorje za pito z majhno količino jajčne tekočine. Nato ponovite postopek z nenapolnjenimi izrezi, tako da robove rahlo premažete z jajčno pasto, preden jo nežno pritisnete na napolnjeno. Z vilicami stisnite robove. Ponavljajte, dokler ne napolnite in zaprete vseh oblik testa.

  Pie pops položite na velik pekač, nato pa na vsako pito dodajte rahlo plast jajčne tekočine, preden jo potresete s sladkorjem. Z majhnim ostrim nožem naredite majhen x na vsaki piti.

  Pecite 15-18 minut, dokler pite niso svetlo zlate. Ohladite približno 5 minut na pekaču, nato pa ga prestavite na rešetko, da se popolnoma ohladi. Ko se ohladi, shranite v nepredušni posodi ali embalaži v posameznih celofanskih vrečkah.