Przejdź do treści
Domača stran » Recipes » Moji najljubši pripomočki za peko kolačkov

Moji najljubši pripomočki za peko kolačkov

  Danes z vami delim vse svoje najljubše pripomočke za peko kolačkov! Vključno s tem, katere nasvete za cevi potrebujete za izdelavo osupljivih vrtincev, najboljše pekače in podloge za kolačke, KI JIH imam VEDNO pri roki. Če ste želeli nadgraditi svojo igro s kolački, je ta objava za vas!

  Najboljša orodja za peko kolačkov

  Kolački so vedno glavna zvezda! In povsem očitno je, zakaj … so vse, kar ljudje obožujejo pri tortah, a majhne! Toda peka čudovitih kolačkov je lahko težavna. Zdaj vsi vemo, da se skrivnost neverjetnih kolačkov začne z odličnim receptom! Toda če nimate prave opreme za pripravo recepta, lahko še vedno ne poteče rok trajanja.

  Dobra novica? Za peko čudovitih kolačkov v pekovskem stilu res ni potrebno veliko! Sem minimalist, ko gre za opremo za peko, zato sem leta iskal najboljše med najboljšimi. Raje imam majhen in trden komplet orodij za peko kot goro pekovske opreme, ki je v bistvu smeti. Kar je na žalost 99 % stvari tam zunaj! Ne morem vam povedati, koliko slabih izkušenj s peko sem imel zaradi slabega izdelka!

  Zato vam danes izdam vse svoje skrivnosti! Spodaj boste našli obsežen seznam vse opreme za kolačke, ki jo uporabljamo pri BBN! Morda boste presenečeni, da je seznam precej kratek! Vendar vam obljubim, da so ti izdelki popolni vlečni konji in si bodo hitro prislužili čas v vaši kuhinji!

  Najboljši nasveti za pripravo kolačkov

  Ste že kdaj pogledali katerega od mojih receptov in se spraševali, kako sem dobil tako popoln vrtinec? Skrivnost je piping tip! In veliko lažje je, kot si morda mislite. V bistvu boste svojo glazuro samo strgali v vrečko za cevi, ki je opremljena z okrasno konico po vaši izbiri, nato pa glazuro zavrteli na vrhu kolačkov!

  Kateri nasvet je najbolje izbrati?! To je popolnoma odvisno od vas! In slog, ki ga želite. Osebno imam na stotine nasvetov za piping … vendar se mi zdi, da 99 % časa posegam po istih dveh! Spodaj bom razčlenil, zakaj jih imam rad, in vam pokazal nekaj primerov njihovega ročnega dela!

  Namig za odprto zvezdo

  Če bi lahko do konca življenja imel samo eno konico, bi bila to! In tega ne rečem zlahka! Toda konica z odprto zvezdo je tako vsestranska in jo lahko v bistvu uporabite za vsako priložnost!

  Moja dva najljubša nasveta za navijanje zvezd:

  1. Ateco #826 Namig za pecivo z odprto zvezdo
  2. Wilton 1M Open Star Piping Tip

  Tukaj je nekaj kolačkov, ki sem jih pomazal s tem nasvetom:

  Borovničevi kolački z belo čokolado 

  Mimoza kolački

  Brooklyn Blackout Cupcakes

  Zdaj vem, da je ta objava namenjena kolačkom! Vendar sem vam želel izdati majhno skrivnost … nasvet z odprto zvezdico ni SAMO za kolačke! To naredi osupljive vrtinčke stepene smetane na sirovi torti!

  In najbolj srčkane majhne zvezdice z glazuro na vrhu tort, kot je ta! Kot sem rekel, to je dober konj za cevovode in ne morem ga dovolj priporočiti!

  Okrogla odprta konica cevi

  Moja druga najljubša cevna konica je jumbo konica z odprto cevjo, ki ustvarja oblakom podobne vrtinčke! Ne uporabljam ga ves čas in zagotovo ni tako vsestranski kot konica z odprto zvezdo, vendar sem vesel, da ga imam v kompletu orodja! In zagotovo ustvarja pekarske vrtince.

  Moj najljubši nasvet za odprto zvezdo je Ateco 11’16” Plain #809 Tube za pecivo!

  Tu je nekaj kolačkov, ki sem jih uporabil za okrasitev:

  Najboljši pekači za kolačke

  Verjemite ali ne, izbrani pekač je RES pomemben! Čeprav rad uporabljam starinske pekače za fotografiranje svojih receptov, resnica je, da ne pečem v njih! Všeč mi je debela ponev, ki enakomerno prevaja toploto in čisti kot sap!

  Moj najljubši pekač je ameriški pekač za kolačke in mafine! Imam 3 in so mi tako všeč. Moji kolački (in mafini) se pečejo kot v sanjah in pekač je zelo debel, tako da se moje dno kolačkov nikoli ne zažge. Poleg tega ponev čisti kot v sanjah!

  Najboljše podloge za kolačke

  Obloge za kolačke so obvezne! In obožujem nebeljene velike skodelice za peko If You Care! Dobri so za peko in dobri za planet. Zmaga/zmaga!

  Najboljša zajemalka za kolačke

  Ali ste naveličani kolačkov neenake velikosti in oblike? Pridobite VELIKO zajemalko za piškote! Za polnjenje podlog za kolačke uporabljam OXO Good Grips Large Cookie Scoop. Ena merica je popolna količina in vsi vaši kolački bodo enako veliki. Uporabite ga lahko tudi za peko velikanskih pekovskih piškotov in popolno oblikovanih mesnih kroglic! Torej spet, zmaga/zmaga. Juhu!

  Torej, si pripravljena speči kolačke? Še naprej bom dodajal stvari na to stran, tako da, če imate kakršna koli vprašanja, mi to sporočite v spodnjem razdelku za komentarje!

  Najboljši recepti za kolačke:

  • Popolni vanilijevi kolački v eni skledi
  • Super dekadentni čokoladni kolački
  • Keksi z limonino rikoto
  • Čokoladno-kikirikijevi kolački
  • Key Lime Cupcakes

  Vse moje fotografije je posnel Rikki Snyder! Ta objava vsebuje pridružene povezave, kar preprosto pomeni, da bom, če nekaj kupite na povezavi, objavljeni tukaj na mojem spletnem mestu, prejel majhno provizijo brez dodatnih stroškov! Hvala za podporo Baker by Nature!