Przejdź do treści
Domača stran » Recipes » Cvetovi arašidovega masla brez moke s 5 sestavinami

Cvetovi arašidovega masla brez moke s 5 sestavinami

  Ljubitelji arašidovega masla so obnoreli nad temi cvetovi iz arašidovega masla brez moke s 5 sestavinami! Mehka, žvečljiva in polnjena s čokoladnim hershey poljubom. So popolni božični piškoti!

  Cvetovi arašidovega masla brez moke

  Za boj proti mrzlemu ugrizu, ki se začne zadrževati v zraku, sem razmišljal malo “zunaj” okvira. Prejšnji teden sem – uspešno – poskušal odpraviti dolgotrajno mrzlico tako, da sem v pečico dal ponev s cimetovimi žemljicami. To je delovalo nekaj dni. Začetni postopek peke je ogrel sprednje prostore, nenehno pogrevanje – res ni nič tako kot VROČA cimetova žemljica – nas je ohranjalo prijetne in site. Ampak žal, včeraj sva se zbudila in našla prazen pladenj s cimetovimi zvitki (očitno je to mesto prišla tudi mala pošast iz sladic, ki sredi noči žre pladnje z dobrotami in ne da ponve v umivalnik, ker ZAGOTOVO moja boljša polovica ne bi naredil česa takega…) in mrzla kuhinja, ki je potrebovala nekaj ljubezni. Očitno je to pomenilo, da je čas, da se spet lotim peke.

  Tokrat sem se odločila, da se pomirim in pripravim recept, ki ne more biti preprostejši. Arašidovo maslo cveti! Ne samo, da kraljujejo kot kralji v kraljestvu piškotov, ampak ta recept še posebej vključuje sladko oblogo in čokoladni zaključek. Ali sem omenil, da ti dojenčki ne potrebujejo časa za ohlajanje, vključujejo samo 5 osnovnih sestavin in potrebujejo le 10 minut v pečici? Mislim, da se boste morda preprosto zaljubili v te lepotce iz arašidovega masla!

  Cvetovi arašidovega masla

  Tudi. Izberete lahko, da svoje piškote prelijete s čokoladnim poljubčkom ali skodelico arašidovega masla. Torej veste … hura za možnosti! Moja mama jih včasih pripravi in ​​doda narezane koščke/koščke čokolade in tudi to je zelo dobro.

  Nekaj ​​skromnih nasvetov, ki vam bodo pomagali do pekovskega uspeha:

  1) Prosimo, ne prepecite teh piškotov! Potrebujejo le 10 minut, in čeprav gredo iz pečice precej mehki, se ohladijo na pladnju in se med tem res utrdijo.

  2) Vedno se mi zdi koristno odviti čokolado, ki jo uporabljate, medtem ko se piškoti pečejo, tako da jih imate pripravljene takoj, ko pridejo piškoti iz pečice. Tako se ne boste ubadali z zavitki iz folije, ko se vaši piškoti ohlajajo. Želite, da čokolada čim prej pride v središče vročih piškotov 😉

  3) Ta recept naredi približno en ducat piškotov, vendar se brez težav podvoji. Zato naj vas ne bo sram podvojiti, če hranite množico. Prepričajte se le, da testo res premešate, preden zajemate. To testo ne vsebuje moke, zato naj vas ne bo strah seči noter in res premešati!

  Ti piškoti bodo zagotovo prinesli val udobja v vaš dom! Torej pojdi na peko 😉 Lahko se mi zahvališ pozneje!

  Več receptov za arašidovo maslo:

  • Mehki čokoladni piškoti s koščki arašidovega masla
  • Ovseni piškoti s čokoladnimi kosmiči iz arašidovega masla
  • Popolni piškoti iz arašidovega masla

  Cvetovi arašidovega masla brez moke s 5 sestavinami

  -40 { fill: }-40 33 -40-33); }-40 50 -40-50); }-40 66 -40-66); -40-33 stop -40-50 stop -40-66 stop { stop-color: }5 od 5 glasov

  NATISNI RECEPT
  PIN RECEPT

  Sestavine 

  1 skodelica kremastega arašidovega masla

  1/2 skodelice granuliranega sladkorja + 2 žlici; razdeljeno

  1 veliko jajce, pri sobni temperaturi

  1/2 čajne žličke soli

  12 skodelic čokoladnih poljubov ali arašidovega masla

  Navodila 

  Pečico segrejte na 350 stopinj (F). Velik pekač obložite s pergamentnim papirjem; odstavite.

  V veliki skledi zmešajte arašidovo maslo, 1/2 skodelice sladkorja, jajce in sol. Dobro premešajte, dokler se popolnoma ne premeša.

  Z zajemalko za sladoled ali merilno žlico za 1 žlico zajemajte kroge testa, jih povaljajte v kroglico, nato pa jih povaljajte v preostalih 2 žlicah sladkorja.

  Polagajte kroglice testa na pripravljenem pekaču za piškote, pri čemer pustite centimeter prostora med posameznimi piškoti.

  Postavite pekač v predhodno ogreto pečico in nato zmanjšajte temperaturo na 325 stopinj (F). Pečemo 10 minut. Odstranite pekač iz pečice, na sredino vsakega piškota pritisnite izbrano sladkarije, nato pa pustite, da se piškoti ohlajajo na pekaču 10 minut, preden jih previdno prestavite na rešetko za hlajenje, da se popolnoma ohladijo.