Przejdź do treści
Domača stran » Recipes » Čokoladni piškoti z mandljevim maslom brez moke

Čokoladni piškoti z mandljevim maslom brez moke

  Mehki, žvečilni in polni s TONO čokoladnih koščkov … ti piškoti z mandljevim maslom brez moke bodo zagotovo novi priljubljeni v vašem domu! Opozorilo: Te so ZELO zasvojene. Zgrabi svojo lovilko mleka zdaj 😉

  Pozdravljeni prijatelji! Danes izpolnjujem svojo obljubo. Obljuba, ki sem si jo dal. Obljuba, da boste našli popoln piškot z mandljevim maslom. Glej. VEDNO sem delala na receptu za piškote z mandljevim maslom in končno (KONČNO) sem našla tistega. Dobra novica: ti dojenčki so popolnoma vredni čakanja!

  So neverjetno mehki, žvečljivi in ​​zahtevajo samo 7 preprostih sestavin. DA!!! Še ena odlična novica – teh piškotov pred peko ni treba ohladiti. Lahko slišim AMEN?!

  Vprašanje: Ali ste tako NIJEMNI za mandljevo maslo kot mi? Prisežem, da gremo skozi kozarec na teden. Krivim te smutije z medom in banano. Tako zasvojijo!!!

  Hitro in enostavno zapeči… nabito z lepljivimi koščki čokolade in okusom mandljev… in samo 10 minut v pečici… Kaj še čakaš?! Zdaj bi se morali lotiti peke teh. Lahko se mi zahvališ pozneje 😉

  Čokoladni piškoti brez moke z mandljevim maslom

  NATISNI RECEPT

  Sestavine

  2 veliki jajci, pri sobni temperaturi

  1 čajna žlička vaniljevega ekstrakta

  1 skodelica mandljevega masla (pred uporabo odcedite odvečna olja, ki so lahko na vrhu)

  1/2 skodelice temno rjavega sladkorja~253 ~1/2 skodelice granuliranega sladkorja

  1/2 čajne žličke soli

  1 čajna žlička sode bikarbone

  1 skodelica koščkov temne čokolade

  Navodila 

  Pečico segrejte na 350 (F). Velik pekač obložite s pergamentnim papirjem; odstavite.

  Jajca razbijte v majhno skledo, dodajte vanilijo in stepajte, dokler se ne združijo; odstavite.

  Mandljevo maslo dajte v veliko skledo, vlijte mešanico jajc in vanilije in mešajte, dokler se dobro ne združi – predlagam, da uporabite roke, da res dobro premešate.

  Dodajte sladkorje, sodo bikarbono, in sol; dobro premešaj. Vmešajte koščke čokolade.

  Z zajemalko za sladoled ali žlico zajemajte testo in ga z rokami razvaljajte v kroglice. Velikost zajemalk naj bo približno 2 žlici (če so večje, po peki razpadejo). Kroglice položite 2 cm narazen na pekač in jih rahlo pritisnite z dlanjo.

  Pecite 10 minut ali dokler sredica ni videti čvrsta. POPOLNOMA ohladite, preden z lopatko odstranite iz pekača za piškote.