Przejdź do treści
Domača stran » Recipes » Malinove ploščice z drobtinami

Malinove ploščice z drobtinami

  Včeraj sem se zbudila z željo po ploščicah z malinovimi drobtinami z močno željo. Torej, naredil sem jih. Sliši se preprosto, kajne? No, zgodi se, da potrebujejo celo uro, da se ohladijo. Kar pomeni čakati eno uro, da jih divje pojeste. Cela prekleta ura, ljudje!

  V svojih sitnih urokih se ves trzam in udarjam z nogami. Vrtenje las in preverjanje ure. AKA : nazadovanje v stanje duha mojega malčka. Po 15 minutah sem se odločil, da stopim ven na kratek sprehod. In malo zamrznjenega jogurta, da me zadrži.

  Kako veličasten dan je bil v resničnem svetu!

  Veličastno. Krasen. Velika.

  Sunshine in Pinkberry sta pomagala, da je ura zletela mimo! Saj ne, da bi ves čas preverjal čas ali kaj podobnega. . .

  Po tem receptu je bilo 9 izdatnih ploščic. Nekako sem jih vse pojedel. Ok, delil sem 3. A vseeno sem se počutil kot požrešnik. Po tem prizanesljivem vedenju sem izgubila presojo in sem šla nakupovati bikinije. Slaba ideja. Morda sem jokal v garderobi. Ne solze veselja, prijatelji. Še več solz: “Oh, fant, moram teči z maslom v telovadnico.” Prosim – ne hodite po nakupih bikinijev, potem ko jih pojeste. Samo zadremajte ali si oglejte ponovitve Willa in Grace na Lifetime. Zaupaj mi glede tega. Ali pa mislim, da jih ne bi mogli pojesti 6. Nimam samokontrole.

  Te je tudi hudičevo enostavno narediti. Ne hecam se, moj 12-letni brat bi jih lahko naredil in ne bi zažgal hiše. To veliko pove. Jejte, delite in uživajte!

  Malinove ploščice

  Sladke in preproste ploščice z malinovimi drobtinami so klasika!

  -5 { fill: }-5 33 -5-33); }-5 50 -5-50); }-5 66 -5-66); -5-33 stop -5-50 stop -5-66 stop { stop-color: }5 od 1 glasu

  NATISNI RECEPT
  PIN RECEPT

  Čas priprave 10 minut Čas kuhanja 45 minut Skupni čas 55 minut

  Tečaj DessertCuisine American

  Obroki 1 – 8 x 8 palcev ponev, približno 9 velikih kvadratov

  Sestavine

  1 veliko jajce, pri sobni temperaturi

  2 1/4 skodelice večnamenske moke

  1 skodelica rjavega sladkorja

  1 skodelica masla

  1/2 žličke soli

  1/2 žlička cimeta

  3/4 skodelice malinovega konzerva

  Navodila 

  Pečico segrejte na 350°(F). 8-palčni kvadratni pekač obložite s pergamentnim papirjem, papir razširite čez robove. Rahlo namažite pergament; odstavite.

  V skledi zmešajte vse sestavine mešanice drobtin (prvih 6 sestavin). Stepajte pri nizki hitrosti in pogosto strgajte po stenah posode, dokler zmes ne postane podobna grobim drobtinam. Rezervirajte 2 skodelici mešanice drobtin; odstavite.

  Preostalo mešanico drobtin pritisnite na dno pripravljenega pekača. Konzerve razporedite do 1/2 palca od roba. Prihranjeno mešanico drobtin razdrobite čez konzerve.

  Pecite 40-50 minut ali dokler rahlo ne porjavi. Popolnoma ohladite; narezan na palice.

  Opombe

  *prirejeno po receptu LandOLakes *recept lahko enostavno podvojite in spečete v pekaču 9×13″ *malinove konzerve lahko zamenjate za jagode, borovnice, robide itd.