Przejdź do treści
Domača stran » Recipes » One Bowl Nutella Fudge Brownies

One Bowl Nutella Fudge Brownies

  Super dekadentni Nutella Fudge Brownies, pripravljeni samo z eno skledo! Moj najljubši recept, ko hočem čokolado, in to hitro! Obvezen za vsakega ljubitelja Nutelle!

  Morda smo novi v naši soseski, vendar naš mali dom hitro postaja kraj, kamor se odpravite, ko želite jesti in piti okusne stvari. Beseda se hitro širi, kajne? Predvidevam, da bi lahko rekli, da si ustvarjam dober ugled … in no, všeč mi je! Polno gnezdece – pa naj bo z družino ali novimi prijatelji – je bistvo življenja! Zaradi tega se počutim celega in srečnega. Z ljubeznijo, upanjem in navdušenjem. Gostje prinesejo tudi pijana darila, kot so organsko vino in sadni šampanjci. Torej veste … zmaga!

  Vprašanje: Ali uživate v zabavi? Ali pa se vam zdi popolnoma vznemirjajoče in pretresljivo? Povejte svoje mnenje 😉 Tukaj smo vsi prijatelji.

  Danes vam bom pokazal svoj najljubši preprost, a popolnoma impresiven način osvajanja novih ljudi nad … BROWNIJI NUTELLA FUDGE. Nutella je tukaj očitno ključna. Toda košček masla, pest koščkov čokolade in malo potrpljenja vas bodo pripeljali daleč.

  Stranska opomba: potrpežljivost je potrebna samo po peki. Kot v tistih dolgih 45 minutah, ko sedite v sobi in plešete z zapeljivim vonjem sveže pečenih kolačkov in se borite proti želji, da bi jih zarezali, ker se še hladijo. Mrah. To je mučenje. Zakaj je čakanje, da se pecivo ohladi, vedno kot celo življenje?!

  Dejstvo: Jaz sem norec za enostavne recepte. Preverite to – preprosti, ČUDOVITI recepti. Ti popolni piškoti z nutello in čokolado so dokaz, da je hitro in preprosto lahko še vedno enako želeno in vredno. Ni nujno, da je okusno zapleteno.

  Takole deluje ta celotna zadeva z nutellinim fudge brownijem v eni skledi:

  V veliki ponvi na šibkem ognju stopite nekaj masla. Čokolado in nutello boste dodali na koncu in ju mešali, dokler ne postaneta eno. Nato dodaš malo sladkorja – mešaš, mešaš, mešaš. Razbijte nekaj jajc; razžvrkljaj! In na koncu še moka. Najpomembnejši del se mi zdi, da ne pretirano zapakirate moke! Ta recept potrebuje samo eno skodelico, zato jo rahlo zajemajte. Natančnost je vse, ko gre za moko.

  Bonus: Medtem ko so browniji v pečici, bo vaša hiša začela dišati po vaši lastni tovarni čokolade. Nalijte si lonček kave, sedite in uživajte.

  Ko rjavčke vzamete iz pečice, bo sredica morda videti le rahlo majava. To je dobro. Browniji se ob ohlajanju strdijo, zato pazite, da se ne prepečejo. Prav tako vas prosimo, da se popolnoma ohladijo, preden jih odstranite iz pekača.

  Če želite, da si privoščite nekaj posebnega (naredi to, naredi to, naredi to), lahko te že tako mega super brownije namažeš z debelo plastjo nutelle (splača se). Potresemo s slanimi pistacijami, seveda. In potem se predaj. Zarijte zobe v to gosto, sladko poslastico z dodatkom nutelle in pustite, da vas prevzame sladkost zadovoljstva s sladico. Nutella browniji za zmago!

  In ne pozabite na zbiralnik mleka. BUM. xo

  Ena skleda Nutella Fudge Brownies

  Ena posoda Nutella Fudge Brownies

  -28 { fill: }-28 33 -28-33); }-28 50 -28-50); }-28 66 -28-66); -28-33 stop -28-50 stop -28-66 stop { stop-color: }5 od 1 glasu

  NATISNI RECEPT
  PIN RECEPT

  Čas priprave 15 minut Čas kuhanja 30 minut Skupni čas 45 minut

  Tečaj DessertCuisine American

  Sestavine

  1 1/2 skodelice temnih ali polsladkih čokoladnih koščkov, razdeljenih

  1/2 skodelice Nutelle

  1 palčka (4 unče) SOLJENO maslo

  1 skodelica sladkorja

  2 veliki jajci + 1 rumenjak, pri sobni temperaturi

  1 skodelica večnamenske moke (pazite, da ne zapakirate moke!)

  Za preliv:

  1/2 skodelice Nutelle

  1 skodelica oluščenih pistacij, sesekljan

  Navodila 

  Pečico segrejte na 350 stopinj (F).

  V majhni ponvi stopite maslo in 1/2 skodelice čokoladnih koščkov na srednje nizkem ognju in pogosto mešajte. Ko se maslo popolnoma stopi in se čokolada popolnoma raztopi, vmešamo nutello. Odstranite z ognja.

  Dodajte sladkor in dobro premešajte. Nato dodamo jajca, rumenjak in na koncu moko ter mešamo, dokler se le ne združi! Zložite preostale čokoladne koščke. Prepričajte se, da testa ne premešate preveč, sicer bo vaš končni izdelek torta kot kolaček, ne žvečljiv.

  Testo vlijete v rahlo pomaščen pekač 9×13 in pecite 25-30 minut.

  Odstranite iz pečice; pustite, da se ohladi vsaj 30 minut, nato narežite na kvadrate in postrezite!

  Če prelivate, preprosto premažite z dodatno nutelo in potresite s pistacijami tik pred serviranjem.