Przejdź do treści
Domača stran » Recipes » Bela čokolada, limona, ingver blondinke

Bela čokolada, limona, ingver blondinke

  Hip-hip-hura, danes sem naredila blondinke!

  Naredil sem tudi seznam. To je očiten poskus, da bi vas prepričali v peko teh blondink iz bele čokolade, limone in ingverja. So hujše stvari…

  Pripravljen? Gremo!

  Blondinke in 5 razlogov, zakaj bi jih morali narediti:

  1) Ponedeljek je. Ponedeljki pomenijo stvari, kot so zgodnja jutra, opravki, telovadba in e-pošta e-pošta e-pošta. Ob ponedeljkih je sladica obvezna. Amen.

  2) Sladkor, maslo in čokolada so premetena odvračanje pozornosti od gore perila, ki ga čez vikend niste odnesli v čistilnico. Ingver in limona odlično dišita in vas bosta znebila skrbi glede perila. Vsaj dokler se ne zaveš, da si danes nosil zadnji par čistih nogavic … Ups.

  3) V to pustolovščino je vključena samo ena skleda. V REDU. Ena skleda, ena ponev in ena žlica. Ampak, to je to! Trenutno ne potrebujete pomivalnega korita, polnega posode.

  4) Tvoj lep obrazek bo jutri hrepenel po nečem – nečem na oddelku s sladkarijami. Ker je jutri torek. In to pomeni, da imamo do vikenda še 4 dni. Blondi prosim!

  5) Sladoled. Sladoled in blondinke so namenjene drug drugemu. In če še niste jedli blondinskega sladolednega sendviča, se pripravite na to, da vas bo navdušilo.

  Bela čokolada, limona in ingver so močna kombinacija in se odlično prepletajo!

  Pikanten kristaliziran ingver pomirja sočna bela čokolada, ki jo popestri ljubka limonina lupinica.

  Svetla, sveža in polna žara, to je ena lepa blondinka.

  Ste prodani?

  Blondi z belo čokolado, limono in ingverjem – Baker by Nature

  1 palčka (8oz) masla, stopljeno

  3/4 skodelice temno rjavega sladkorja

  1 jajce

  1/2 žličke vanilije

  1 skodelica moke

  1/2 čajne žličke ingverja v prahu

  1/2 čajne žličke soli

  1 žlica limonine lupinice

  1 skodelica bele čokolade

  1/4 skodelice kristaliziranih koščkov ingverja

  Pečico segrejte na 350 stopinj (F). Pekač 8×8 premažite z maslom in ga postavite na stran. V veliki skledi zmešajte stopljeno maslo in sladkor do gladkega. Dodajte jajce in vanilijo ter stepajte, dokler se dobro ne združita. Vmešajte moko, sol in ingver v prahu ter mešajte, dokler se ne poveže. Z leseno žlico nežno vmešajte limonino lupinico in koščke bele čokolade. Zmes vlijemo v pripravljen pekač in na vrh pritisnemo koščke ingverja. Pečemo 25-28 minut ali dokler robovi ne postanejo zlato rjavi in ​​se ne zapečejo v sredino. Pred rezanjem popolnoma ohladite.